Gropile de pe drumurile judeţene FAC VICTIME! ACCIDENT, pe Arad – Curtici

Gropile de pe drumurile judeţene FAC VICTIME! ACCIDENT, pe Arad – Curtici

O groapă uriaşă aflată pe drumul judeţean Arad – Curtici, arteră despre care afirmam, zilele trecute, că arată ca şi după bombardament, a fost cauza unui accident rutier care a avut loc în această seară în apropiere de Şofronea.

Potrivit primelor informaţii, o maşină a ajuns în şanţul de pe marginea şoselei.

Arădenii sunt revoltaţi din cauza gropilor din carosabil, întâlnite pe majoritatea drumurilor de pe teritoriul judeţului, fie că vorbim despre autostradă, drumuri naţionale, judeţene sau comunale.

De remarcat, că groapa de pe drumul Arad – Curtici, care a cauzat accidentul din această seară, a făcut chiar astăzi obiectul unei postări pe Facebook. Sebastian Bulumac, importantă voce a societăţii civile din Arad, a atras atenţia în cursul zilei asupra pericolului reprezentat de groapă, care are nişte dimensiuni impresionante.


UPDATE (22.03.2018)/ De remarcat, că groapa uriaşă de pe drumul Arad – Curtici a fost astupată în cursul zilei de astăzi.

Foto 1: Fofiu Denisa

 

Loading...
 1. rusine Cionca si Falca!!!! vietile oamenilor sunt mai presus de imbogatirea voastra!! sa va fie rusine!!!!!!

  Raspunde
 2. faceti plangere penala la parchet pentru vatamare corporala din culpa pe numele administratorului drumului si indreptati-va si in civil impotriva sa pentru recuperarea pagubelor.

  Raspunde
 3. […] Gropile de pe drumurile judeţene FAC VICTIME! ACCIDENT, pe Arad – Curtici […]

  Raspunde
 4. Bataie de joc fara sfarsit. Cati oameni mai trebuie sa moara pentru bataia de joc a clasei politice subnormale din Romania ? Ar trebui sa se infiinteze asociatii si toti cei care au suferit un accident sau au pierdut pe cineva din cauza conditiilor mizerabile a drumurilor din Romania sa inainteze actiuni penale impotriva responsabililor din administratia locala si centrala. Ia sa ii vad pe smecherii din capitala si nu numai cand v ‘or fi dati in judecata de miii de persoane daca se mai dau in figuri… Trebuie doar declansata avalansa, cel putin din respect si compasiune pentru cei care si au pierdut vietile pe drumurile noastre, din vina unor ordinari care declarau ca Romania nu are nevoie de autostrazi, ca ne descurcam si asa….

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.