Aradul are cele mai multe studii efectuate și cele mai puține proiecte implementate! ULAL Arad arată cu degetul spre autorități

Aradul are cele mai multe studii efectuate și cele mai puține proiecte implementate! ULAL Arad arată cu degetul spre autorități

Conducerea Uniunii Locale a Asociațiilor Locative (ULAL) Arad afirmă că Aradul „este cel mai studiat municipiu și județ din țară de către autoritățile sale locale, raportat la numărul de proiecte neimplementate și nefuncționale ca urmare acestor studii”.

Afirmația vinde după ce reprezentanții ULAL Arad au participat la o dezbatere publică cu ocazia prezentării Studiului de oportunitate / studiu de fundamentare a deciziei de delegare a gestiunii serviciului de colectare, transport al deșeurilor municipale în județul Arad și de operare a stațiilor de transfer, sortare și compostare în județul Arad.

„Concluzia trasă de noi este ca din studiu pezentat cât și cele impuse de directivele Uniunii Europene nu se va realiza mai nimic. De alfel așa cum s-a întâmplat cu foarte multe studii întocmite și neimplementate. Aradul fiind cel mai studiat municipiu și județ din țară de către autoritățile sale locale, raportat la numărul de proiecte neimplementate și nefuncționale ca urmare acestor studii”.

Citește mai multe aici!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.