Patru arădence concurează la Miss Transilvania 2015. Află CINE SUNT şi VEZI FOTO cu toate concurentele

Patru arădence concurează la Miss Transilvania 2015. Află CINE SUNT şi VEZI FOTO cu toate concurentele

Aradul are patru reprezentante la Miss Transilvania 2015, cel mai prestigios concurs de frumuseţe din Ardeal, care va avea loc la Bistriţa în data de 23 august.

Acestea sunt: Alexandra Damian (17 ani), Andra Izabela Pasc (16 ani), Bianca Tirsin (16 ani) şi Lorena Troi (17 ani).

Douăzeci de finaliste, din tot Ardealul, își vor disputa celebrul titlu apreciat și recunoscut oriunde pe glob datorită promovării hollywoodiene de care a beneficiat provincia istorică Transilvania.

În faţa unui public extrem de numeros concurentele vor defila pe muzica live a lui Bogdan Vlădău şi a trupei sale. Nonis G va întreţine atmosfera iar Vlad Morar, câştigătorul Mister Transilvania 2015, va susţine un mini-concert (Vlad e un tânăr extrem de talentat, student la Conservatorul din Cluj).

Felba, designer ale cărei rochii au fost purtate inclusiv la decernarea premiilor Oscar, se va ocupa de ţinutele concurentelor.

În cele 90 minute alocate concursului, echipa MissTv a pregătit numeroase surprize atât concurentelor cât şi publicului spectator!

Evenimentul „Miss Transilvania” este o marcă înregistrată MissTv, fiind organizat în parteneriat cu Primăria Bistrița și Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc”, în cadrul manifestărilor dedicate „Târgului Mare al Bistriței”.

concurente miss transilvania

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.