L-au tras pe dreapta pentru că DEPĂȘISE VITEZA. SURPRIZA a venit când polițistul a COMPLETAT PROCESUL-VERBAL! Acum TOATĂ ȚARA RÂDE de agent!

L-au tras pe dreapta pentru că DEPĂȘISE VITEZA. SURPRIZA a venit când polițistul a COMPLETAT PROCESUL-VERBAL! Acum TOATĂ ȚARA RÂDE de agent!

Un polițist a ajuns de mirul lumii după ce a tras pe dreapta un conducător auto pentru că circula cu viteză. Agentul de poliție l-a amendat pe bărbat pentru că depăşise viteza legală cu 14 km/h, însă, când a trebuit să completeze procesul-verbal nu s-a prea descurcat cu actele ardeleanului având în vedere că acesta este cetățean român rezident în Japonia și posesor al unui permis de conducere internațional.

Întâmplarea a avut loc la începutul lunii iulie, pe un drum din judeţul Mureş, dar a devenit virală după ce bărbatul a postat pe Facebook o poză cu procesul-verbal.

Pe respectivul proces-verbal, la adresa contravenientului, poliţistul a scris „sectorul/judeţul” Japonia.

19_sofer-din-judetul-japonia-amendat-pentru-viteza-316687_w700_h800_q90

Clujeanul, care locuieşte în Osaka (Japonia) a spus că a plătit amenda de 105 lei pe loc şi a observat abia ulterior acest detaliu.

„Dacă nu o plăteam, sunt curios unde trimiteau amenda, pentru că pe acest proces-verbal scrie doar Japonia (…) Eu am permis de conducere japonez şi buletin japonez, pe care i le-am dat poliţistului când m-a oprit. Apoi i-am dat şi permisul de conducere internaţional şi m-a întrebat dacă e certificatul de naştere japonez. Ştiam că o să am probleme cu actele din Japonia în România, aşa că m-am interesat la ambasadă înainte să vin în concediu şi cei de acolo mi-au spus că între ţări nu există o convenţie privind amenzile de circulaţie”, a declarat bărbatul.

Foto: voceatransilvaniei.ro

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.