Aradul are un reprezentant în Guvernul Orban. Şi nu e de la PNL…

Aradul are un reprezentant în Guvernul Orban. Şi nu e de la PNL…

Iulian Octavian Stana, președinte al organizației municipale a ALDE Arad, a fost numit secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Aradul are reprezentare în guvernul Orban, arată ALDE Arad. Decizia de numire, semnată de premierul Ludovic Orban, a fost publicată în Monitorul Oficial al României din data de 10 decembrie 2019. Iulian Octavian Stana, cadru didactic universitar, prodecan al Facultății de Medicină din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, a mai ocupat funcția de secretar de stat în Ministerul Mediului în Guvernul Dăncilă, din care s-a retras după ieșirea ALDE de la guvernare. Noul mandat îi conferă posibilitatea de a continua proiectele de mediu în care s-a implicat în plan guvernamental. „Am șansa de a continua proiectele și inițiativele de mediu care au un mare impact asupra calității vieții românilor. Îmi voi pune experiența personală și profesională în sprijinul implementării acestora, astfel încât România să soluționeze problemele de mediu cu care se confruntă, în conformitate cu politicile de mediu ale Uniunii Europene”, a declarat Iulian Octavian Stana, secretar de stat în Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, președinte al organizației municipale ALDE Arad.

Loading...
 1. Iar s-a descurcat Pistru.

  Raspunde
 2. Nu mai pricep nimic….

  Raspunde
 3. Asta nu-i ăla care era in jacuzzi cu Fifor și Bătrân ?!?

  Raspunde
 4. Daca mai voiati o dovada in plus ca ALDE Arad este la cheremul lu Falca …iata , o aveti , cit ..despre pistru , un Nichipercea , ca si politician , iar alde , un fissss , ca si tariceanu-Ramoliceanu !

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.