Cele mai populare variante de ruletă la cazinourile online în România

Cele mai populare variante de ruletă la cazinourile online în România

Când a apărut jocul de ruletă? Răspunsul la această întrebare este ascuns sub straturile anilor. Nu există surse fiabile nici măcar pentru o dată indicativă a apariției sale, deoarece diverse surse indică perioade cuprinse de la câteva sute de ani până la două sau trei milenii.

Motivul acestor „discrepanțe” este că numeroase ritualuri mistice și jocuri vechi foloseau discuri rotative cu simboluri și imagini. Cu cât povestea ruletei se apropie de zilele noastre cu atât mai siguri putem fi că această a trecut din lumea mistica și a devenit un mod de divertisment. Dacă de curând jocul de ruletă putea fi găsit numai la cazinourile terestre, astăzi totul este mult mai simplu, datorită internet-ului. Apariția ruletei online a dat începutul unei noi istorii ale acestui joc, depășind limitele jocului clasic. Despre ruletă online și  variantele noi, puteți învața mai mult pe https://www.bestonlinecasino.com/ro/jocuri/ruleta/.

Variațiile de ruletă online sunt multe. Haideți acum să vedem care sunt cele mai populare dintre acestea și care sunt preferatele jucătorilor români:

Ruleta Europeană – varianta clasică

Versiunea Europeană este cea pe care, probabil o cunoașteți cel mai bine. Tabelul de joc este compus din 36 de numere, un singur 0 și are un procent de returnare la jucător de 97,3%. Puteți plasa pariuri interioare și exterioare, pe roșu sau negru, par sau impar, pe linie, colț, pătrat, coloana. Cel mai mare câștig pe care îl puteți obține este cu un pariu Straight Ups. Dacă ghiciți numărul la care se va opri mingea veți primi o recompensă de 35:1. Această variantă de ruletă este indispensabila din selecția fiecărui cazinou, indiferent dacă este online sau offline.

Ruleta franceză – cea mai avantajoasa

Ruleta Franceză este considerată cea mai avantajoasa variantă de joc, cu un RTP teoretic de 98.65%. Acest procentaj este cu peste  un procent mai mare decât la Ruleta Europeană. Poate vă întrebați cum se poate întâmpla asta? Jocurile sunt identice după aspect. Au aceleași opțiuni de pariere, aceleași numere pe roată, același design. Acestea arată exact la fel! Trebuie să țineți cont numai de denumirile pariurilor, care sunt scrise în limba franceză. Există însă o diferență foarte mică. O opțiune a ruletei franceze, cunoscută sub numele de regulă La Partage. Este un termen francez, desigur, luat de la cuvântul „ partager ”, care înseamnă „ a împărtăși ”. La Partage este o regulă unică care le oferă jucătorilor posibilitatea să recupereze jumătate din pariul lor dacă mingea cade pe 0. Se aplică doar pariurilor uniforme.

Ruleta Americană – un buzunar suplimentar cu 00

Această ruletă este cunoscută și sub numele de Double Zero Roulette. RTP-ul acestei rulete este mai mic decât cel al ruletei franceze și europene, de numai 95.2%. Acest lucru se datorează buzunarului suplimentar de pe roata cu dublu zero. În afară de asta, veți găsi o mulțime de pariuri speciale, demne de știut în cazul în care doriți vreodată să vă provocați norocul într-un cazinou online.

Alte variante de ruletă online

Ruletă 101

Această ruletă diferă mult de variantele tradiționale. Roata nu este rotundă, ci ovală și are 105 buzunare, care conțin numerele de la 0 la 100 și simbolurile trefla, caro, cupa, pica. Acest lucru nu vă scade șansele de câștig, deoarece pariurile sunt adaptate special la acest joc. Puteți acoperi mai multe secțiuni cu un singur jeton. Jocul este foarte atractiv și datorită cotei de 100:1, în cazul în care pariați pe un singur număr și obțineți câștig. Celelalte reguli rămân neschimbate.

Ruletă Europeană Small Bets

Cum presupune și numele, acest joc respectă regulile și designul ruletei clasice dar aici puteți plasa pariuri de valoare foarte mică – de la 0.1 RON până la 10 RON. Acest tip de joc este accesibil pentru un număr mai mare de jucători și în plus, pariurile interioare sunt mai bine plătite.

Ruletă 3D

Ruleta 3D respectă regulile clasice dar aduce multe îmbunătățări și mai multă plăcere pentru jucător. Culorile, designul meselor, roata, coloana sonoră… toate acestea fac din acest joc o inovație tehnică foarte interesantă și plăcută de privit.

Ruleta este un joc care se bazează numai pe noroc, dar în timp oamenii au descoperit anumite modalități de a „prezice” unde va cădea mingea. Dacă doriți să vă scufundați în acest joc și să nu lăsați totul la întâmplare, încercați să aplicați vreo strategie. Chiar dacă vi se pare ciudat, chiar și jocul de ruleta se „supune unor reguli”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.