EXCLUSIV/ Aradul, CAPITALA MASONERIEI la sfârșitul acestei săptămâni! Ce eveniment a reunit MASONII din țară și străinătate

EXCLUSIV/ Aradul, CAPITALA MASONERIEI la sfârșitul acestei săptămâni! Ce eveniment a reunit MASONII din țară și străinătate

Masoni din țară și din străinătate au fost prezenți la Arad, la sfârșitul acestei săptămâni, unde au participat la o ceremonie specifică. A fost vorba despre un eveniment aniversar, cu ocazia împlinirii a cinci ani de activitate a lojii arădene Concordia, aflată sub obediența Marelui Orient al României.

Potrivit unor surse discrete, „momentul aniversar a fost marcat printr o ceremonie specifică, la care au luat parte reprezentanți din diverse loji din țară și străinătate”.

Loja Concordia reunește personalități importante ale Aradului și continuă tradiția istorică a masoneriei arădene, știut fiind că în secolul 19 a funcționat în Arad o lojă cu aceeași denumire, care a  realizat numeroase proiecte pentru comunitate.

De remarcat, că în Arad mai funcționează o lojă cu aceeași denumire, care face parte din obediența Marii Loji Naționale din România.

Citește și:

Cine sunt MASONII şi arădenii interesaţi de MASONERIE (GALERIE FOTO)

  1. reunește personalități importante ale Aradului …… 🙂 ….. poate loja Fraternitatea

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.