Dilemă mare la CJA: Cine e Noghiu și de ce? O întrebare care apare după un „control” la Spitalul Județean

Dilemă mare la CJA: Cine e Noghiu și de ce? O întrebare care apare după un „control” la Spitalul Județean

Un consilier județean îi cere explicații președintelui Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, după un „control” la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad făcut de o persoană din anturajul cabinetului nr. 1 al CJA, despre care se afirmă că nu ar fi angajată a instituției.

În calitate de consilier județean, Cristian Videscu îi solicită public lui Iustin Cionca „să anunțe public calitatea unui oarecare domn Noghiu în cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Arad”. Solicitarea consilierului Cristian Videscu (foto) vine ca urmare a faptului că, susține el, Bogdan Gheorghe Noghiu (foto, în plan îndepărtat, lângă Gheorghe Falcă) ar fi participat la un control desfășurat zilele trecute la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Cristian Videscu-1 septembrie 2016

„Am aflat cu surprindere că Spitalul Județean a intrat în colimatorul Consiliului Județean, fiind efectuat un control printr-un oarecare domn Noghiu. Și mai mare a fost surprinderea atunci când am aflat că managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, d-na Prișcă, nu avea habar despre acest control. Este adevărat că la una dintre ședințele precedente ale Consiliului Județean am cerut demisia doamnei Prișcă, PSD Arad își menține această poziție, și chiar am fost tentat să cred că acest control are o legătură cu solicitarea noastră. Însă la ședința Comisiei nr. 3 a Consiliului Județean, care are în competență și problemele legate de sistemul sanitar, nu doar că nu se știa de acest control dar nu se cunoștea nici calitatea domnului Noghiu. De aceea, îi adresez domnului președinte Cionca  rugămintea să ne comunice dacă acest domn Noghiu – pe care l-am putut vedea și după ședința de miercuri cărând tăvi cu mâncare pe holurile CJ Arad – are o calitate oficială în cadrul instituției, care este aceasta, să ne prezinte ordinul de serviciu și documentele în baza cărora a fost efectuat controlul la Spitalul Județean și, desigur, să ne pună la dispoziție rezultatele  verificărilor”, a declarat Cristian Videscu.

noghiu-cionca-falca

Despre Bogdan Gheorghe Noghiu se bănuiește că este angajat consilier personal la cabinetul președintelui Iustin Cionca. Membru al PNL (ex. PDL), acesta este, de fapt, trimisul special al lui Gheorghe Falcă, însărcinat să-l supravegheze îndeaproape pe președintele CJA și să raporteze orice posibile derapaje ale acestuia de la linia trasată la partid.

  1. Orlando ai surprins bine situatia la final. Asa este.

    Raspunde
  2. Noghiu este un lingau de parti dorsale ale politrucilor din pdl…….Intelectul sau este foarte aproape de zero…..EXACT PE PLACUL CELOR DIN POZA……

    Raspunde
  3. Individul ar putea fi acuzat de uzurpare de calitati oficiale…..Cine se sesizeaza?????

    Raspunde
  4. Tanarul Noghiu nu cred sa fie in masura sa controleze pe cineva? El ar fi bine sa se autocontroleze pe el insusi caci este prea tanar…..Mancatul de rahat INGRASA…..

    Raspunde
  5. ce aveti cu oamenii capabili ca si Noghiu?? :))))))))))

    Raspunde
  6. Lucrez in Cja de 11 ani dar asa fuguri de șef cum are acest Noghiu nu am întâlnit in 23 de ani de munca .

    Raspunde
  7. O sa ajungă Noghiu sa aibă notorietate mai mare ca Cionca la sfârșitul mandatului … Ha ha ha …..

    Raspunde
  8. Si eu lucrez de multi ani in CJA, vad ca a mai scris cineva cu rea intenție, nu am mai văzut pana acum un băiat tânăr cu asemenea de mult bun simt, respectuos..etc.

    Raspunde
  9. Pt. angajat CJA. Cred caci tu esti la fel ca d-ul in cauza ,aveti aceleasi gusturi . Daca vreti puteti sa va luati!!!!! Ar fi poate un castig???

    Raspunde
  10. D-ule CIONCA eu va stiu ca un om de calitate cum puteti sa tineti langa d-stra un om de joasa speta gen Noghiu? Majoritatea celor din spital (medici, asistente ,administrativ ,ecconomic,etc.)au ani de scoala mai multi decat Noghiu de viata……Cine sa-i controleze……Santem caraghiosi……

    Raspunde
  11. Eu cred ca știrea e puțin greșit înțeleasă. Această somitate dolofană, defapt, a fost la un control de rutină la județean, ca să vadă cum, și în ce faza e cum bulimia sa cronică.

    Raspunde
  12. Cine e Cristi?
    http://www.cjarad.ro/organizare/consilieri/141-videscu-cristianioan.html
    Daca tot vrea sa fie persoana publica de ce nu a postat CV?

    Raspunde
  13. altul care a intrat in politica sa profite. la acest domn Noghiu ma refer. rusine tuturor politicienilor din Arad care sunt niste oportunisti lipsiti de bun simt

    Raspunde
  14. Acest individ Noghiu este din Sinicolaul mic fost membru PDL.Un copil foarte obedient care se baga in toate fara nici un pic de rusine care crede cu covingere ca le stie pe toate.DOAMNE ocrotestei pe romani!

    Raspunde
  15. Acest Noghiu este un inginfat ce traiete in lumea lui.Ba vrea sa se faca preot ba politician un tip smecher cu tupeu fara valoare.Se baga in seama singur se crede cineva este tot ce a putut sa invete de la PDL.

    Raspunde
  16. Orlando, in lipsa de subiecte interesante, ai ajuns un fel de Dan Diaconescu, in sensul rau al cuvantului, in presa (impropriu spus si presa) aradeana. La mintea ta ai impresia ca Falca trimite un pusti sa-l supravegheze pe Cionca? te credeam mai inteligent de atat, caci nu pot sa cred ca te cobori atat de mult incat sa si crezi asemenea elucubratii.

    Raspunde
    • Trimite un puști (pe lângă alți lingăi infiltrați) până ajunge excelența sa Andrei Ando, căruia i se pregătesc ploile pentru ocuparea funcției de director al Direcției Comunicare.

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.