Un grup de tineri promovează Aradul prin fotografii postate pe Facebook

Un grup de tineri promovează Aradul prin fotografii postate pe Facebook

Câțiva tineri arădeni și-au propus să promoveze orașul în care locuiesc printr-o rețea de socializare pe care și-au dorit să o folosească benefic pentru comunitatea locală din care fac parte. O adevărată „revoluție” a fost pornită zilele acestea și utilizatorii surprind imagini cu Aradul așa cum îl văd ei în viața de zi cu zi. Proiectul este inițiat de câteva persoane care nu au legături cu politica, scopul lor fiind să promoveze orașul Arad și să ofere instantanee cu ceea ce văd ei în drumurile lor cotidiene.

În prezent peste 4000 de persoane discută despre acest proiect, oamenii își exprimă dragostea pentru Arad, cât și dorul față de orașul nostru, mulţi dintre ei fiind plecați în stăinătate și bucurându-se că pot astfel să vadă imagini din oraş în timp real.

„Ne bucurăm nespus că pasiunea noastră pentru Arad este susținută și apreciată. Simțeam nevoia să avem un loc în care să ne putem bucura cu adevărat de frumusețea orașului. Aradul este superb și nu o spune doar noi, o spun toți cei care ne vizitează și care rămân cu amintiri plăcute. Oricine ne poate trimite imagini, noi ne bucurăm și le publicăm cu drag. Nu suntem fotografi și majoritatea fotografiilor le facem cu telefoanele mobile”, declară inițiatorii proiectului.

Cei care doresc să urmărească activitatea din „Aradul Meu” o pot face accesând: www.facebook.com/aradulmeu.

  1. Vă multumesc pt imaginile inedite ale urbei noastre, voi ne oferiţi ocazia de a vedea aradul din perspective inedite, pline de un farmec nebănuit ochiului grăbit.
    Mulţumim pt tot ce faceţi.

    Raspunde
  2. pe mine pozele nu ma fascineaza, M-ar fascina daca as vedea cu ochii mei frumusetea atadului si nu prin poze, ci in realitate. Poza distorsioneaza realitatea cruda a aradului. E atat de urat, atat de spart, atat de plin de moldoveni. !

    Raspunde
  3. Multumim pentru imaginile poatate. Superb oras avem. Felicitari pentru initiativa!

    Raspunde
  4. Chiar daca fotografiile distorsioneaza realitatea , proiectul acestor tineri este de admirat . Nu poti promova imaginea Aradului altfel . Respect acestor tineri !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.