„Aradul european și turistic”: Cum ar putea ajunge Aradul la potențialul său turistic

„Aradul european și turistic”: Cum ar putea ajunge Aradul la potențialul său turistic

Europarlamentarul Vlad Botoș organizează în data de 06.03.2020 evenimentul „Aradul european și turistic”.

În cadrul acestui eveniment se vor purta discuții despre valorile europene din turism și cum ar putea acestea să fie implementate în vederea valorificării patrimoniului județului Arad, aducându-l astfel la potențialul turistic pe care îl are.

Se va mai vorbi despre activitatea și proiectele europarlamentarului Vlad Botoș în Parlamentul European, tendințe și politici ale grupului Renew Europe, vom avea prezentări și dezbateri.

Eurodeputatul lansează o invitație la acest eveniment tuturor arădenilor interesați de turismul european și românesc, de politica europeană.

Toți cei care doresc să ia parte sunt așteptați la Hotel Continental Forum Arad, în Sala Astoria, vineri 6 martie începând cu ora 18:00.

Invitații care doresc, pot lua cuvântul și își pot expune ideile și proiectele legate de subiectul propus.

Pentru informații suplimentare, puteți contacta la numărul de telefon 0754 226 378, sau pe e-mail la adresa alina.pop@europarl.vladbotos.eu.

  1. Cum ar putea ajunge Aradul la potențialul său turistic ?
    Foarte simplu, nici cum.
    Aradul nu dispune de nicio atractie turistica, amplasat pe o campie prafuita, centrul istoric este distrus in ultimul hal, o rusine cu care mai bine nu ne am lauda, ca publicitatea negativa ne face si mai mult rau. Oferta culinara al orasului este la fel jalnica, ca tot orasul in sine. Asa ca dragii mei politicieni care visati cai verzi pe pereti mai bine v ati gandi ce mama dracului a ti facut in ultimii 30 de ani cu acest oras de l ati asasinat cu atata sange rece…..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.