Aradul merită un loc în primele şase pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare

Aradul merită un loc în primele şase pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare

Aradul merită un loc în primele şase pe lista cu care PNL va candida la alegerile europarlamentare de anul viitor, susţine senatorul liberal Ioan Cristina.

„Aşa cum a spus şi domnul preşedinte Ludovic Orban, 10 – 12 locuri din lista PNL pentru alegerile europarlamentare sunt eligibile. Iar Aradul, care are o organizaţie puternică, merită o poziţie fruntaşă pe această listă, în primele şase”, a declarat senatorul arădean.

Acesta este de părere că alegerile europarlamentare sunt foarte importante pentru liberali, mai ales că, la ora actuală, singura forţă politică din România care are capacitatea de a influenţa deciziile în plan european în favoarea României este PNL, din mai multe motive: „Suntem membri în cea mai puternică familie politică europeană, respectiv PPE, partidul care are cea mai mare forţă în Parlamentul European, partidul care deţine astăzi şi va deţine şi în continuare preşedinţia Comisiei Europene, preşedinţia PE, preşedinţia Consiliului European, cele mai importante funcţii la nivel european. În plus, PNL este unica forţă care poate să facă bine României, pentru că suntem respectaţi, apreciaţi şi consideraţi un partener loial la nivel european”.

  1. Hopa-pleosc , aparu si Neluta -Cristinuta , pai normal , zic unii , ca doar si Falca te-a facut senator , si tocmai de aceea putin iti pasa de colegii tai din PNL-ul vechi , de parca ai fi frate-fratior cu cealalta hahalera numita Bilcea geaninosu !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.