Aradul nu e Las Vegas! DISPAR sălile de JOCURI DE NOROC din CENTRU şi de pe străzile principale din CARTIERE

Aradul nu e Las Vegas! DISPAR sălile de JOCURI DE NOROC din CENTRU şi de pe străzile principale din CARTIERE

Municipalitatea încearcă, printr-un proiect de hotărâre aflat la transparenţă, să elimine din centrul oraşului şi de pe principalele străzi din cartiere sălile de jocuri de noroc.

Potrivit autorităţilor, se încearcă, astfel, protejarea zonelor istorice şi de patrimoniu, dar nu numai, de imaginea oferită de sălile de jocuri de noroc.

„Comercializarea produselor de tip sexshop şi a produselor de tip etnobotanic, şi activităţile de tip jocuri de noroc, autorizate în condiţiile legii, este interzisă în perimetrul delimitat de cursul râului Mureş – Str. Andrei Şaguna – Piaţa Spitalului – Calea Victoriei – Calea Aurel Vlaicu – Piaţa Gării – B-dul Revoluţiei – Piaţa Drapelului – B-dul Iuliu Maniu – Piaţa Sporturilor – râul Mureş, pe Calea Timişorii, Calea Radnei, Str. Petru Rareş şi Calea Aurel Vlaicu, precum şi pe o rază de 1 km faţă de unităţile de învăţământ de orice fel”, se arată în proiectul de hotărâre aflat la transparenţă.

Practic, proiectul se află în consultare publică, putând fi studiat aici (http://www.primariaarad.ro/files/proiecte/p961.pdf).

Acesta se referă şi la alte activităţi, cum sunt spălătoriile auto sau terasele.

Citeşte şi:

Aradul, de la Mica Vienă la… Las Vegas-ul amărâților (GALERIE FOTO)

  1. Toata comunitatea ar trebuii sa se incline in jurul celui care a propus aceasta lege. Ar trebuii una nationala, precum in UNGARIA. MULTUMIM STIMATI DOMNI !

    Raspunde
  2. Chiar ca nu va mai fi nimic deschis pe centru!

    Raspunde
  3. Pai de ce au aprobat autorizațiile înainte, acum îi scoate afară după ce au investit o gramada de bani!! Falca oare mai ști ce vorbești si ce autorizații dai!!

    Raspunde
  4. o sa faca numai sali pocaiesti, raul trezirii vadul sperantei si altele

    Raspunde
  5. „ANDREI” crezi ca ar fi rau daca ar fi asa… ?!

    Raspunde
  6. Poate ar trebui inlocuite cu dispensare…nu cu sali de rugaciuni

    Raspunde
  7. alta minarie marca Falca

    Raspunde
  8. Tu cel care scoti salile de jocuri din Arad, meriti o statuie omule, e un cancer al societatii, majoritatea neconsientizand asta. BRAVO OMULE !!! Vrem ce e bine comunitate, FELICITARI !

    Raspunde
  9. Evident ca este o manevra gandita sa faca loc unor ‘prieteni’ care nu au mai gasiti spatii comerciale in centru. Stati linistiti ca nu moare niciun politician de grija poporului.

    Raspunde
  10. pai atunci de ce i-au lasat pe oameni sa bage bani in amenajari la salile alea?? multi poate vor ajunge pe strazi au credite la banci sau imprumuturi de la camatari. o alta bataie de joc a actualului primar care se crede Dumnezeu. e precis o manevra propusa de pocaitii lui Caba si Tipei si altii ca ei care vor sa faca biserici pocaiesti in tot orasul

    Raspunde
  11. Nu inteleg de ce vrem sa inventam o democratie originala! De ce nu ne uitam la legislatia din Germania si facem la fel ca ei: invatamantul, sanatatea… pacanelele… Politicienii nostri ne distrug complet viitorul prin experimente de tot felul. Ajungem sa fim condamnati la CEDO pentru tot felul de prostii, in acest caz, posibila discriminare. Exista astfel de precedente in Europa sau facem, luam amenzi si le plateste poporul. Ar trebui ca toate aceste amenzi sa fie suportate de politicianul care le-a pus in practica, doar asa ar gandi de 2 ori inainte de a face.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.