Aradul, PLIN DE GROPI! Cetățenii se plâng de starea deplorabilă a asfaltului din municipiu (GALERIE FOTO)

Aradul, PLIN DE GROPI! Cetățenii se plâng de starea deplorabilă a asfaltului din municipiu (GALERIE FOTO)

Pentru a veni în sprijinul Primăriei, „care în Arad nu poate plomba gropile fără inventar”, USR Arad a cerut cetățenilor să le trimită imagini cu străzile pe care circulă zilnic.

Situația este gravă, iar administrația trebuie să ia de urgență măsuri, folosind obligatoriu materiale adecvate sezonului, atrag atenția cei de la USR.

Asfaltarea de proastă calitate din municipiul nostru obligă arădenii ca în fiecare iarnă să circule pe străzi pline de gropi, cu consecințe neplăcute asupra propriilor autoturisme și buzunare. În același timp, cei care trebuie să repare drumurile trag de timp, inventează măsuri aberante precum recentul inventar lansat de primar, pentru a reduce costul lucrărilor, se arată în comunicatul de presă al USR Arad.

Imaginile trimise de arădeni sunt elocvente și credem că primarul se poate apuca de treabă, fără să se mai ascundă în spatele acelui inventar. Să ia gropile la rând și să le repare este cea mai simplă soluție. Anul trecut s-au cheltuit 27 de milioane de lei pentru repararea drumurilor, adică îndeajuns pentru mixtură la rece (scumpă dar care se poate folosi atunci când este frig) care să acopere integral 50 de km de străzi. Acum se trage de timp, pe nervii și banii cetățenilor, în așteptarea primăverii, când constructorii ar putea folosi asfalt cald, la jumătate de preț. Sau îl folosesc chiar acum, cu durabilitate zero. Îi cer primarului să stea mai mult în Arad în aceste zile și să coordoneze reparația drumurilor. Să îi oblige pe prestatori să folosească material corespunzător sezonului, adică mixtură asfaltică aplicabilă la rece, pentru ca reparațiile să fie trainice, declară Sergiu Vlad, deputat al USR Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.