Aradul se pregătește de TOT CE E MAI RĂU! Autoritățile au dat drumul SPITALULUI de la EXPO

Aradul se pregătește de TOT CE E MAI RĂU! Autoritățile au dat drumul SPITALULUI de la EXPO

În contextul în care județul Aradul se apropie de un coeficient de doi îmbolnăviți la mia de locuitori, autoritățile au anunțat că a fost pus în funcțiune și Spitalul de Campanie de la Expo Arad.

Astfel, investigațiile medicale specifice – în regim de spitalizare de zi, pentru arădenii diagnosticati cu virusul SARS CoV-2, asimptomatici, se efectuează și la Spitalul de Campanie, anunță conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad.

„Până acum, investigațiile medicale, pentru pacienții care nu necesitau spitalizare continuă, se realizau doar în clădirea din strada Stephan Ludwig Roth însă, din cauza numărului tot mai mare de persoane diagnosticate cu SARS CoV-2, multe dintre ele asimptomatice, s-a decis ca evaluarea medicală să se realizeze și la spitalul de campanie pentru a reduce timpii de așteptare pentru pacienți și pentru a evita aglomerația”, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

„Am decis, la nivelul Comandamentului de Criză al SCJU Arad, să deschidem și Spitalul de Campanie amenajat la Expo Arad Internațional, strict pentru evaluarea pacienților diagnosticați cu COVID-19. Vorbim despre arădenii pozitivi, cu forme ușoare de boală, care au nevoie de evaluare medicală. Aceștia vor veni la spital cu ambulanța și li se vor efectua analize medicale specifice, apoi vor ajunge la radiologie. Dacă, dintre pacienții evaluați aici vor fi unii care să necesite internare atunci vor fi direcționați către secțiile COVID-19 ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad sau la Spitalul Orășenesc Ineu. Am luat această hotărâre pentru a evita aglomerația la spitalul din strada Stephan Ludwig Roth”, a declarat ec. Florina Ionescu, managerul interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Loading...
 1. Buna ziua, eu sunt o persoană care oferă împrumuturi internaționale. cu capital
  care va fi utilizat pentru a oferi împrumuturi între pe termen scurt și lung variind de la persoane fizice
  5000 la 500.000 pentru oricine serios în nevoile reale, rata
  Dobânda este de 3% pe an .J’octroie creditelor financiare, Acasă împrumut, împrumut de investiții,
  Creditul Auto, credit de nevoi personale. Sunt disponibile pentru a satisface clienții mei într-un maxim de 4 zile de la primirea cererii dumneavoastră.

  Email : finanzielle49hilfe@gmail.com

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.