Aradul se promovează drept „Orașul Palatelor”, la Târgul Național de Turism de la București!

Aradul se promovează drept „Orașul Palatelor”, la Târgul Național de Turism de la București!

Consiliul Județean Arad este prezent la Târgul Național de Turism, cel mai important eveniment de profil al toamnei, cu un stand care promovează conceptul „Arad, orașul palatelor”.

Povestea palatelor arădene, tradiția pitei de Pecica și gustul vinului din Podgoria Aradului au atras vizitatorii încă de la deschidere.

„Consiliul Județean Arad a inițiat un program de investiții în infrastructura turistică a Aradului, dar și în promovare. Am dezvoltat circuite tematice (al cramelor; gastronomic; al clădirilor Marii Uniri; al clădirilor Secession) și ne dorim să atragem cât mai mulți turiști în județ”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliul Județean Arad.

Târgul Național de Turism poate fi vizitat de astăzi până sâmbătă, 17 noiembrie, între orele 10 și 18 și duminică, 18 noiembrie, între 10 și 16.

  1. Sper ca va referiti la Palatele din Cicir si Covasint ? Ca nu puteti fi asa de subnormali sa va promovati orasul cu niste Palate care nu au mai fost renovate de zeci de ani si stau sa se darame. Ca prospectele photoshopate arata foarte bine dar socul este cand ajungi la Arad si vrei sa vizitezi minunatele Palate. Ca fara casca de protectie nici nu ai ce cauta pe acolo. Imbecililor de politicieni, zeci de ani nu a ti gasit nicio solutie sa faceti ceva pentru orasul acesta , cand in toata Europa s’au gasit formule pentru a transforma zonele centrale ale oraselor in bijuterii care mai de care mai frumoase. Si acuma mergeti cu ciora vopsita pe la targuri. Nu va dati seama ca sunteti de a dreptul ridicoli si ca atare usor retardati.

    Raspunde
  2. Taranilor a-ti inebunit ? Nu vi rusine ? A-ti mai umblat pe centru in ultimi ani ? Si ce a-ti vazut taranilor in afara de cladiri pe cale de prabusire, boschetari si mizerie ? Si voua va arde de glume proaste , Aradul orasul palatelor ? Nesimtirea nu mai are limite in orasul acesta.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.