Aradul, tot fără viceprimari. PNL și USR PLUS nu cedează în disputa privind cele două funcții

Aradul, tot fără viceprimari. PNL și USR PLUS nu cedează în disputa privind cele două funcții

Deși la București PNL și USR PLUS se anunță parteneri în viitoarea guvernare, la Arad cele două partide se mențin pe poziții contrare în ceea ce privește alegerea viceprimarilor.

Astfel, USR PLUS susține că cele două poziții trebuie ocupate de reprezentanți ai altor partide decât PNL, pentru un echilibru în administrația locală, în timp ce liberalii vor să păstreze pentru ei o funcție.

Cum cele două tabere nu doresc să cedeze în această dispută, administrația municipală funcționează, în continuare, fără viceprimari. Și, probabil, o va face mult și bine așa, configuraţia politică a Consiliului Local Municipal (CLM) fiind una care permite greu realizarea unei majorități în condițiile în care principalii actori, PNL și USR PLUS, se mențin pe poziții opuse.

Componența CLM Arad este următoarea: PNL – nouă mandate de consilieri, USR PLUS – şapte mandate, Alianţa PSLC (n.r. – PSD) – trei mandate, PMP – două mandate şi UDMR – două mandate.

 

  1. La cate fonduri europene a atras PNL Arad in ultimi ani ( cele mai putine din zona de vest a tarii ) ,puteti linistiti sa le dati chiar mai multe functii . Sant sigur ca vor face mai mult , e nevoie de oameni noi , inteligenti care sa aduca Aradul din nou pe harta tarii .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.