Aradul, un oraș abandonat (GALERIE FOTO)

Aradul, un oraș abandonat (GALERIE FOTO)

Arad, orașul care a concurat pentru a fi Capitala Culturală Europeană în 2021. Ne imaginăm că este un oraș demn de standarde europene.

Realitatea este totuși cu totul alta, complet opusul așteptărilor nostre. După sărbători și nu numai, orașul arată ca și abandonat.

Coșuri de gunoi sparte, cabluri atârnate pe deasupra trecătorilor pe trotuare sau chiar pe jos, semne de circulație distruse și lăsate în voia sorții. Aradul se bucură de gropi ca în evul mediu și nu numai pe asfalt ci și pe trotuar sau pe scările de pe mal.

Nu, nu este un scenariu de film post-apocaliptic, ci este minunatul nostru oraș, Municipiul Arad, unde totul este bine dar nimic nu merge bine.

Sursă imagini: Pagina Vocea Străzii Arad România

 

  1. Cand te intorci din Europa civilizata in minunatul nostru orasel, te ia depresia vreo 2 saptamani in care nici nu iti vine sa iesi din casa. Fain am ajuns, noi aradenii…. Asa ca, bagajele si la revedere pana se poate, deoarece nimic nu se va schimba. Uitati va atent la acest oras si ganditi-va cum a aratat in 1990 si cum arata acuma dupa 30 de ani. Nu iti vine sa te iei de cap ? Sau ar trebui sa fim mega multumiti ca avem buda in casa, trotuar asfaltat si canalizare… Intradevar mare realizare pentru anul 2020….

    Raspunde
  2. Faina atitudine! De ce nu faci tu ceva care sa aduca o schimbare? Propune solutii, dezbate sau chiar candideaza! De facut bagajele, ni le putem face toti. Suntem si altii care mai circulam. Ideea e sa schimbam lucrurile in bine si aici in orasul nostru. Cand te intorci din Europa civilizata te apuca depresia si in Timisoara, cu toate ca acolo lucrurile merg mai bine decat la noi, dar sa nu facem comparatii cu Europa civilizata. Macar la nivelul vecinilor sa ajungem 🙂

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.