FOCAR de INFECȚIE în CENTRUL orașului! Multe soluții, NICIUNA concretă (GALERIE FOTO)

FOCAR de INFECȚIE în CENTRUL orașului! Multe soluții, NICIUNA concretă (GALERIE FOTO)

O clădire care a devenit un adevărat focar de infecție nu încetează din a crea, de ani de zile, disconfort arădenilor.

Este vorba despre deja celebra casă de pe strada Grigore Alexandrescu, nr. 2-4, localizată în imediata apropiere a teatrului.

Construcția este instabilă, cărămizile abia așteaptă să mai cadă în capul cuiva, nu de alta, dar nici ele nu mai suportă dezastrul de acolo.

Deși a fost închisă cu o plasă roșie de către autorități, aparent nimeni nu și-a dat interesul să și igienizeze locul.
Monumentul mizeriei din Arad este încă îmbibat în gunoaie, atât în interiorul lui cât și în împrejurimi. Chiar și în plin sezon de iarnă, mirosul este greu de suportat, iar dacă nu se va schimba nimic, la vară va fi un adevărat focar de infecție și un „parfum” în tot cartierul.

Am rămas doar cu promisiuni de reconstrucție și cu o plasă. Care este rosul plasei inaugurate chiar de primarul interimar al Aradului?

La începutul lunii septembrie a anului trecut ni se comunica faptul că plasa „va proteja zona de praful rezultat în urma lucrărilor de reabilitare ce vor fi demarate în viitorul apropiat, precum și limitarea accesului în clădire a persoanelor neautorizate”.

Totuși, înainte de a proteja oamenii de praful de la lucrările de reparație absolut inexistente, nu era mai logic și simplu să se ia măsuri de protejare a oamenilor de groapa aceasta de gunoi cu chip de clădire?

Rămâne de văzut dacă anul acesta se va îndeplini promisiunea conform căreia vom scăpa de această problemă cu adevărat infectă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.