Are doar 22 de ani și face 12 000 de dolari pe LUNĂ lucrând singură, de ACASĂ! Cu ce se ocupă tânăra

Are doar 22 de ani și face 12 000 de dolari pe LUNĂ lucrând singură, de ACASĂ! Cu ce se ocupă tânăra

O tânără de numai 22 de ani a ajuns să câștige sume exorbitante de bani lunar, pe când alții la vârsta ei abia termină facultatea și lucrează pe o leafă minimă.

Rosie Renee din Queensland, Australia, și-a dat demisia de la sala de sport unde lucra ca antrenor personal și a realizat că are foarte mult timp liber, pe care și-l petrece acasă.

Într-una din zile a văzut un documentar despre așa-numitele „cam girls”, fete care fac un fel de videochat pe foarte mulți bani, însă care lucrează de acasă, nu dintr-un studio.

Rosie a considerat că are calitățile fizice necesare pentru un astfel de job, așa că s-a apucat de treabă. Tânăra are „show-uri” live pe internet, în schimbul cărora cei care o privesc plătesc sume mari de bani. Ea spune că nu doar se dezbracă, ci face tot felul de lucruri ciudate pe care i le cer clienții. Astfel, a ajuns să facă baie în suc de sfeclă, și-a acoperit trupul cu aluat pentru prăjituri, și-a dat foc la sâni și altele.

Cu toate acestea, spre deosebire de videochat, lucrând pe cont propriu are voie să spună nu oricărei solicitări care i se pare prea deplasată.

Rosie lucrează cam 70 de ore pe săptămână și spune că e un job solicitant, însă care merită, deoarece a ajuns să câștige chiar și 12 000 de dolari pe lună.

Sursa: Daily Mail

  1. Desi multi nu sunt pro acestui domeniu, pana la urma cu totii lucram pentru bani, iar aceste sume pe care femeile din domeniul videochatului le castiga sunt stimulente pentru alte persoane.

    Raspunde
  2. Se pare ca in perioada asta tot mai multe persoane cauta sa se angajeze, iar videochat se pare ca este una dintre alegerile multora.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.