Are nevoie de AJUTOR pentru a duce o viață normală! Drama unei tinere de 23 de ani din Arad

Are nevoie de AJUTOR pentru a duce o viață normală! Drama unei tinere de 23 de ani din Arad

Debora Vlăduț, o fată solară, mereu cu zâmbetul pe buze și pregătită să ajute pe oricine este în nevoie, are 23 de ani și este din Vladimirescu.

Ea a fost diagnosticată cu o boală autoimună iar mai apoi și cu boala secolului, cancerul. Debby are nevoie de ajutorul nostru.

În luna mai anul acesta am fost diagnosticată cu Lupus, o boală autoimună pe care am tratat-o parțial în Germania, iar tot acolo în urma cu o lună mi-au pus al doilea diagnostic cancer de colon. Între timp colonoscopia arată că celule canceroase au intrat în remisie în urma tratamentului cu medicamente și perfuzii din ultimele două luni. Din păcate lupusul e agresiv și urmez o serie de investigații din nou în Germania”, povestește Debora.

Deși duce două diagnostice grele, Debby este puternică, are alături de ea o familie compusă din părinții ei, sora ei Rebeca și un câine, dar și o familie mai mare, comunitatea „Harvest Arad” din care face parte și care o susține în această luptă.

Cea mai mare putere a ei este însă credința în Dumnezeu, care o face să fie încrezătoare în viitorul ei.

Mă consider foarte binecuvântată și cunosc sentimentul de a fi iubită și prețuită în primul rând de Dumnezeu și apoi de cei din jur! Imi place muzica, bicicleta, să stau în natură și mai nou să gătesc. Deși fizic sufăr, cu sufletul sunt aproape de Dumnezeu. Cred ca experiența aceasta mă va face mai puternică și voi putea încuraja pe alți când trec pe aici. Totul este încă intens, tratamente, proceduri, spitale. Am credință și speranța în Dumnezeu și în oameni. Îmi place să citesc, Biblia e una din cărțile mele de suflet mai ales în perioada asta! Psalmii mă încurajează. Un verset care ma reprezintă: «Dumnezeu este în mijlocul ei; ea nu se va clătina; Dumnezeu o va ajuta la revărsatul zorilor»”, conchide Debora.

Investigațiie și tratamentele sunt costisitoare, iar Debby are nevoie de ajutorul nostru pentru a acoperi costurile.

Donațiile se pot face în conturile de mai jos.

Cont Euro:

Raiffeisen Bank S.A.

RZBRROBU – swift

RO30RZBR0000060021044100 – cont IBAN

Cont Lei si Dolari:

Raiffeisen Bank S.A

RZBRROBU – swift

RO08RZBR0000060012013796 – cont IBAN

Sau accesând pagina următoare: https://www.gofundme.com/f/team-deby?sharetype=teams&member=2784416&pc=fb_tco_campmgmtbnr_w&rcid=r01-156700318702-ce32ce7fec3e4067&utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=p_lico%2Bbanner&fbclid=IwAR2-yMesUncxxIcyHCptpHem4zC4UBGNy7OVizuLaD1729QTpv2rqva0unQ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.