Argentina se confruntă cu o CATASTROFĂ mai mare decât înfrângerea cu Germania

Argentina se confruntă cu o CATASTROFĂ mai mare decât înfrângerea cu Germania

Riscurile unui faliment de stat sunt URIAŞE în Argentina, după ce un tribunal din SUA a decis că țara trebuie să-şi achite datoriile până la 30 iulie.

Argentina datorează unor fonduri speculative mai mult de 1,3 miliarde de dolari, de ani de zile, dar refuză să plătească.

Nu este prima oară când trece printr-o astfel de situaţie. Argentina este o ţară bogată în resurse, dar adesea falimentară. Turbulenţele politice şi economice sunt lucruri atât de firești aici, încât locuitorii au ajuns să-şi dea toţi banii la psihologi, ca să depăşească vremurile tulburi.

Printre ciudăţeniile din Argentina se numără și faptul că între 2001 şi 2002, țara a avut cinci preşedinţi în doar două săptămâni. A fost o perioadă extrem de grea, când economia Argentinei s-a prăbuşit în urma unei datorii de 13,2 miliarde dolari pe care nu a putut să o plătească.

Și argentinienii sunt oameni bizari. Oamenii care se consideră urâţi în Argentina au cerut ca cei frumoşi să plătească o taxă la stat, pe motiv că au prea mulţi bani, din moment ce toată ziua stau în clinicile de chirurgie plastică.

Foto: footballwood.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.