Festivalul Motorock de la Pecica a ajuns la cea de-a X-a ediţie

Festivalul Motorock de la Pecica a ajuns la cea de-a X-a ediţie

Iubitorii muzicii rock şi cei ai motocicletelor sunt aşteptaţi în perioada 18-20 iulie la Pecica, unde va avea loc cea de a zecea ediţie a Festivalului Motorock. Organizatorii au pregătit două zile de concerte cu trupe din ţară şi străinătate, dar şi surprize pentru cei care vor merge în Pădurice şi nu va lipsi nici defilarea motocicletelor.

Printre formaţiile care vor concerta anul acesta la Festivalul Motorock de la Pecica se numără Luna Amară, C.A.S.H. şi Wisdom. Marşul motocicliştilor va avea loc sâmbătă pe traseul Pecica, Sânpetru German, Felnac, Zădăreni, Calea Timişorii, Calea Aurel Vlaicu, drumul Arad – Pecica, străzile 1 şi 3 (Pecica). Motocicliştii se vor opri în parcul din centrul oraşului, iar mai apoi pe platoul din faţa primăriei.

O altă atracţie a celei de a doua zi de festival va fi demonstraţia de street fighter care va avea loc în faţa Primăriei. Acrobaţiile pe motocicletă vor fi realizate de doi tineri din Budapesta.

Evenimentul are loc cu sprijinul Consiliului Judeţean Arad, prin Centrul Cultural Judeţean Arad, Primăriei şi Consiliului Local Pecica, al Administraţiei Parcului Natural „Lunca Mureşului” şi al mai multor sponsori din Pecica şi Arad.

Potrivit organizatorilor, anul trecut festivalul a adunat la Pecica în jur 250 de motociclişti, 400 de iubitori de muzică rock şi peste 1.000 de vizitatori.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.