Are aromă de miere și rozmarin și este CEA MAI BUNĂ BERE din lume!

Are aromă de miere și rozmarin și este CEA MAI BUNĂ BERE din lume!

Este o bere artizanală premium, din triplu malț și dublă fermentație naturală care a fost decretată de International Taste & Quality Institute drept „cea mai bună bere din lume” și asta datorită caracterului său mediteranean și aromei sale de miere și rozmarin.

Berea intitulată „La Socarrada” se produce la Valencia (Spania), la scară mică, cu un tiraj de maximum 2.500 de litri și cu ingrediente naturale de primă calitate și este exportată în SUA, Japonia, Singapore, Germania, Finlanda, Mexic, Peru și Brazilia.

Berea de culoare ambră, lipsită de miros de alcool și cu un gust dulce oarecum special, îți invadează papilele gustative încă de la prima sorbire, care are aromă de miere și rozmarin. La a doua înghițitură simți o combinație plăcută de cireașă, pară, piper negru cu o notă caramelizată.

Este nevoie de 35 de zile pentru ca „La Socarrada” să capete această savoare, iar perioada sa de viață este de cel mult un an, având în vedere că acest tip de bere nu este pasteurizat pentru a putea menține toate valorile nutritive ale ingredientelor sale.

Foto: mundocerveza.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.