Artiști arădeni pe scena celui mai mare festival din vestul țării: Music Travel Festival

Artiști arădeni pe scena celui mai mare festival din vestul țării: Music Travel Festival

Pregătirile pentru cea de a doua ediție a celui mai mare festival din vestul țării: Music Travel Festival au intrat în linie dreaptă. Mai sunt mai puțin de două săptămâni până când pe scenele din localitatea Herneacova, județul Timiș, vor evolua artiști cunoscuți și inspirați atât din țară cât și din străinătate. Festivalul tentează anul acesta cu nume de neratat. Lista celor peste 100 de artiști prezenți în perioada 17-19 iunie la Music Travel Festival, pe scenele de la Herneacova, este deschisă de muzicieni-vedete internaționale, doi dintre ei în premieră în România. Este vorba despre Yoav artist israelian și compozitor de muzică pop și Bebe – cântăreața spaniolă premiată cu Latin Grammy Awards. Lor li se alătură Akua Naru, o solistă apreciată pe plan internațional, iubitoare de rime sociale, creatoare de mișcări artistice de talia lui Lauryn Hill sau The Roots 90.

Vor evolua pe scena festivalului și cele mai în vogă nume din muzica românească contemporană: Ada Milea, Șuie Paparude, Grimus, Golan, Robin and the Backstabbers, Alternosfera, Alexandra Ușurelu, Moonlight Breakfast, Emeric Imre, Mircea Vintilă, Les Elephants Bizarres etc.

Artistul arădean Teo Milea va fi și el prezent în Music Travel Festival, cu un recital de zile mari. Este vorba despre primul concert de după emigrarea sa în Canada.

„Mă întorc cu bucurie acasă, să vă cânt vouă, celor care ați fost alături de mine încă de la început. Vreau ca această întâlnire cu mine și cu muzica mea să fie un adevărat dar pentru voi. Tocmai de aceea, vă rog să îmi transmiteți care dintre piesele mele le doriți cântate în 19 iunie. Ne vedem la Herneacova!” – spune Teo Milea

Artiști arădeni sunt înscriși și în programul de teatru al festivalului. Astfel, sâmbătă, 18 și duminică, 19 iunie, înaintea începerii concertelor, actorii arădeni Ionel Bulbuc, Constantin Florea și Mariana Tofan vor prezenta spectacolul „Cerere în căsătorie”, în vreme ce puștii prezenți la Music Travel Festival vor avea parte de un spectacol special gândit pentru ei de Sorin Dorobanțu și al său Teatru pe roți.

Prețul unui abonament care  permite intrarea pe durata celor trei zile ale festivalului este de 99 de lei. Acest tip de abonament poate fi cumpărat online, pe www.eventim.ro dar și în magazinele din rețeaua Eventim: librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele

Organizatorii festivalului sunt Asociaţia Culturală Tradiţii, Identitate şi Succes (A.C.T.I.S.) având ca scop promovarea artei, culturii, tradiţiilor şi educaţiei prin activităţi profesionale, culturale, sociale şi educaţionale, în parteneriat cu Music Travel, companie specializată în concerte și festivaluri în întreaga lume și Domino Travel.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.