Toată lumea o acuza că ÎȘI ÎNȘALĂ SOȚUL, bolnav de cancer. Sătulă, femeia A DEZVĂLUIT TOTUL!

Toată lumea o acuza că ÎȘI ÎNȘALĂ SOȚUL, bolnav de cancer. Sătulă, femeia A DEZVĂLUIT TOTUL!

O femeie în vârstă de 35 de ani, acuzată de lumea din jur că își înșela soțul bolnav de cancer, a mers la o televiziune locală pentru a face o dezvăluire cutremurătoare.

Natalie a fost, luni la rând, acuzată că își înșală soțul, în timp ce bărbatul se luptă cu o boală necruțătoare. Sătulă de atâtea acuze, femeia a decis să spună lumii întregi ce se întâmpla de fapt în casa lor.

Natalie și Neil au decis să meargă împreună la emisiunea care avea să-i șocheze pe mulți. Telespectatorii au fost cutremurați de acuzațiile pe care Neil i le aducea femeii, dar dezvăluirile acesteia i-au lăsat pe toți cu gura căscată.

Neil a recunoscut că știe că este înșelat și că este fericit pentru Natalie, dar că nu acceptă ca femeia să întrețină relații sexuale decât în prezența sa.

Femeia a explicat că soțul ei este foarte posesiv și că mereu i-a cerut facturile de telefon detaliate pentru a afla cu cine vorbește. Ba mai mult, bărbatul a acuzat-o că este „de moravuri ușoare”.

O altă dezvăluire a șocat, însă, telespectatorii. Femeia a mărturisit că soțul o punea să întrețină relații sexuale cu alți bărbați în fața lui, lucru care s-a întâmplat de mai multe ori, dar și că a făcut sex cu alți bărbați fără știrea soțului.

Șocat, bărbatul a spus că devenise suspicios după ce soția sa își lua laptopul și mergea cu el în baie unde petrecea ore în șir.

Până la finalul emisiunii, bărbatul s-a liniștit, iar soția sa a fost nevoită să-i promită că de aici înainte va întreținere relații sexuale cu alți bărbați doar în prezența sa.

34FA613300000578-3627519-image-a-3_1465227263933 34FA612F00000578-3627519-image-a-4_1465227269457

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.