Asociația Aradul Civic organizează un protest împotriva criminalității din oraș

Asociația Aradul Civic organizează un protest împotriva criminalității din oraș

Asociația Aradul Civic organizează un protest împotriva criminalităţii din Arad.

Reprezentanții asociației cer patrule de poliţie şi mai multă implicare din partea Primăriei. Evenimentul va avea loc în data astăzi, 6 noiembrie, între orele 18 și 23, în Piaţa Avram Iancu.

„Situaţia criminalităţii din Arad este tot mai precară de ani de zile, dar ultimele evenimente, dintre care menţionăm atentatul cu bomba şi uciderea unei fetiţe de 4 ani, arată că lucrurile devin din ce în ce mai macabre. Ca răspuns la ultimele evenimente marcante ale situaţiei criminalităţii din Arad, Asociaţia Aradul Civic organizează un protest în care cerem patrule de poliţie în zonele problematice până la restabilirea ordinii şi o reacţie împreună cu un plan de măsuri din partea Primăriei. Evenimentul va avea loc în data de 6 noiembrie, între orele 18 – 23 în Piaţa Avram Iancu. Platformele de social media devin tot mai pline de indignarea oamenilor, oameni care vorbesc între ei despre situația terifiantă din oraș. Chiar și zone centrale, cum sunt Mețianu (strada pietonală ”in stil vienez”), la fel și străzile din zonă sau cartierul Boul Roșu sunt puncte periculoase din oraș. Ne e teamă să mergem pe străzi, teamă de a fi tâlhărit, bătut sau cine știe, chiar ucis. Această situație trebuie să ia capăt! Nu doar din dorința de a deveni un oraș dezvoltat, cultural, important. În primul rând pentru cetățenii care îl locuiesc care sunt oricum, de la an la an, tot mai puțini”, precizează reprezentanții asociației.

În conformitate cu măsurile anti-COVID în vigoare, participarea la eveniment se realizează doar în baza certificatului de vaccinare sau a trecerii prin boală; verificarea certificatului se va realiza în prezenţa jandarmeriei. Purtarea măştii este obligatorie.

  1. […] post Asociația Aradul Civic organizează un protest împotriva criminalității din oraș appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.