Cinci arădeni au furat peste 1.500 de metri de cablu electric de la CFR. Prejudicul se ridică la câteva zeci de mii de lei

Cinci arădeni au furat peste 1.500 de metri de cablu electric de la CFR. Prejudicul se ridică la câteva zeci de mii de lei

Cinci bărbați sunt cercetați pentru furt de cupru de la infrastructura instalației feroviare.

Polițiștii Serviciului Teritorial al Poliției Transporturi au identificat la data de 3 noiembrie, cinci persoane cu vârste cuprinse între 23 și 50 de ani, bănuite de furt de cablu de cupru de la stațiile CFR Călători Milova-Radna și Bârzava.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 8 august, precum și în perioada 2 – 14 octombrie, cele cinci persoane, domiciliate în localitățile Păuliș și Conop, ar fi sustras, din stațiile CFR Bârzava și Milova – Radna, aproximativ 1.560 de metri de cablu electric din cupru, aparținând structurii feroviare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 57.000 de lei.

Pe numele celor cinci bănuiți au fost întocmite dosare penale, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere, patru dintre aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore.

Ulterior, cei cinci au fost prezentați magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, cu propunerea luării unei măsuri preventive, fiind dispusă asupra lor măsura preventivă a controlului judiciar.

Foto: IPJ Arad

  1. daca am avea justitie ar fi deja la zdup

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.