Asociația „Susținem excelența” sprijină performanța în învățământ, sănătate, cultură, antreprenoriat, justiție și jurnalism

Asociația „Susținem excelența” sprijină performanța în învățământ, sănătate, cultură, antreprenoriat, justiție și jurnalism

O asociație care își propune să sprijine performanța în învățământ, sănătate, cultură, antreprenoriat, justiție și jurnalism a fost înființată recent la Arad.

„Susținem excelența” a fost fondată de 11 doamne din Arad, fiecare cu o activitate prestigioasă în domeniul în care activează.

Președinta Asociației „Susținem excelența”, prof.univ.dr. Lizica Mihuț, a subliniat faptul că noua asociație va desfășura proiecte, deopotrivă naționale și internaționale, în șase domenii de activitate: învățământ, sănătate,cultură, antreprenoriat, justiție și jurnalism și va promova prin mass-media rezultatele excepționale ale tinerilor, dar nu numai ale acestora.

„Toate cele 11 doamne ce alcătuiesc asociația constituie personalități cu o activitate prestigioasă ce le recomandă, în mod firesc, în zona excelenței. Ne propunem să desfășurăm proiecte privind educația pentru excelență, proiecte, deopotrivă naționale și internaționale, în șase domenii: învățământ, sănătate, cultură, antreprenoriat, justiție și jurnalism. De asemenea, ne propunem să promovăm prin mass-media rezultatele excepționale ale tinerilor, dar nu numai ale acestora. Astăzi, vă propun să cunoașteți distinsele doamne ale asociației noastre, de aceea le rog să se prezinte succint, urmând  ca despre proiecte să vorbim începând cu luna viitoare. Înainte de a le invita să adreseze câteva cuvinte, cu acest prilej, precizez că asociația noastră are un președinte (n.r. Lizica Mihuț), doi vicepreședinți: Diana Achim și Liliana Bran și un membru în comitetul director cu probleme de legalitate/justiție: Diana Chițoi”, a precizat prof.univ.dr. Lizica Mihuț în cadrul conferinței de presă de lansare a noii asociații.

Diana Achim

„Excelența se construiește în timp, prin muncă susținută și numai în orizontul binelui și al principiilor perene. O asociație care să susțină excelența este necesară. Valorile au nevoie de recunoaștere, mai ales într-o lume în care se fac și confuzii. Legătura mea cu excelența este Colegiul Național <Moise Nicoară> unde sunt profesor și director, o școală care oferă fiecărui absolvent o educație completă, care îi asigură accesul la reperele axiologice fundamentale ale societății și lumii în care trăiește, precum și o pregătire științifică de excelență”.

Liliana Bran

„Îmi exprim recunoștința pentru oportunitatea de a fi în asociația <Susținem performanța>, alături de distinsele doamne a căror prezență mă onorează! Ca formare sunt medic, director la Școala Postliceală Sanitară Arad, având experiență în domeniul sănătății și educației, în învățarea și dezvoltarea pe parcursul întregii vieți”.

Georgiana Burcă

„Sunt onorată de invitaţia de a face parte din această asociaţie. Mulţumesc doamnei Lizica Mihuţ pentru încrederea acordată şi pentru colaborarea din ultimii ani. Îmi doresc ca experienţa acumulată în cei 16 ani de presa arădeană să aducă un plus proiectelor propuse în cadrul asociaţiei cât şi implementarea cu succes a acestora”.

Diana Chițoi

„Mă bucur sa fiu aici în această calitate. Sunt entuziasmată să contribui la misiunea acestei organizații. Îmi voi aduce aportul în primul rând prin cunoștințele juridice pe care le-am acumulat în cei 23 de ani de experiență ca avocat, iar scopul meu este să aduc această expertiză în slujba obiectivelor noastre comune. Aștept cu nerăbdare să contribui la proiectele noastre viitoare și sunt onorată să fac parte din această echipă minunată”.

Corina Crișan

„Sunt onorată să fiu membru al acestei asociații și vreau să continui colaborarea cu aceste doamne care susțin excelența. În calitate de medic și lector, doresc să promovez proiecte naționale și internaționale care să vină în orizontul de așteptare al arădenilor”.

Tabita Cristea

„Continui să activez alături de colegele mele din această asociație din convingere, mărturisindu-vă că am admirat întotdeauna aspirația spre excelență. Se știe că domeniul meu de competență este antreprenoriatul în gastronomie, așa încât în această zonă mă veți găsi, în continuare, dar voi susține, desigur, proiectele de succes ale asociației”.

Ana Maria Dragoș

„Îmi popun să susțin excelența în antreprenoriat prin crearea unor programe antreprenoriale și a unor sesiuni de mentorat cu experți din domeniu”.

Cristina Nistor

„Fiind expert în proiecte educaționale internaționale, sunt onorată că pot susține excelența alături de aceste distinse doamne. Având o experiență de 12 ani în domeniu, mă voi implica în elaborarea proiectelor, cu finanțare, în special internațională, contribuind la educația în excelențăși venind în întâmpinarea orizontului de așteptare al arădenilor și nu numai”.

Mihaela Orodan

„În urmă cu peste 20 ani am făcut <cunoștință> cu conceptul de medicină integrativăși am încercat în toți acești ani să-l fac cunoscut oamenilor din jurul meu nu doar pacienților, plecând de la premiza că omul este trup, minte și suflet. Pe această cale, care nu a fost întotdeauna ușor de parcurs, am înțeles însemnătatea instruirii permanente adaptată nevoilor societății, oamenilor și jurământului <Primum non nocere>. În virtutea acestei idei am ales această asociațiepentru a susține în continuare necesitatea dezvoltării pe toate planurile a sănătății fizice, mentale dar și sufletești”.

Viorica Popescu

„Ca avocat devotat și împlinit, ca membru în Uniunea Scriitorilor din România, autor a 14 cărți, mă voi implica în promovarea excelenței, alături de distinsele doamne ale asociației și desigur, în proiectele internaționale”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.