Astăzi cunoscutul și îndrăgitul alpinist arădean Zsolt Torok ar fi împlinit 49 de ani

Astăzi cunoscutul și îndrăgitul alpinist arădean Zsolt Torok ar fi împlinit 49 de ani

Arădenii sunt așteptați astăzi, 29 septembrie, când alpinistul arădean Zsolt Torok ar fi împlinit 49 de ani, la un eveniment dedicat memoriei celui care a făcut România celebră în lumea întreagă.

Este un eveniment creat pentru cei care l-au iubit și respectat pe cunoscutul și îndrăgitul alpinist arădean. Acțiunea va avea loc la Sala de cățărat de pe strada Mucius Scaevola nr.60 (în incinta fostei fabrici TEBA).

Evenimentul organizat de echipa de la One Move Arad va începe de la ora 17 cu un concurs de cățărat pentru copii. Înscrieri se mai pot face chiar la sală, înainte de concurs. Câștigătorii vor fi recompensați cu premii. Taxa de înscriere este de 40 lei.

Seara (ora 19) se va încheia cu vizionarea filmului „Maratonul marilor pereți”, un documentar despre expediția echipei formată din Zsolt Torok, Janos Torok , Minerva Vincze și Cristian Tzecu care, în perioada iunie – septembrie 2011 au escaladat cei mai faimoși pereți europeni. Cei trei vor fi alături de public vor prezenta filmul și vor povesti împreună, încă o dată, chiar de ziua lui, despre Zsolt Torok.

Sursă foto: Pagina de Facebook a Sălii de cățărat & aventură One Move – Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.