Săptămâna acomodării, la UVVG Arad

Săptămâna acomodării, la UVVG Arad

Studenții Universității de Vest „Vasile Goldiș” (UVVG) din anul I de studiu au început anul universitar cu o agendă încărcată.

Orarul a fost structurat altfel pentru cei mai proaspeți studenți, aceștia având programate mai multe vizite și întâlniri, în cadrul „săptămânii acomodării”, prin grija Biroului de Studenți Străini.

Tradiția UVVG Arad, de a întâmpina studenții și a le facilita acomodarea în orașul și județul nostru, a fost reluată după pandemie, astfel că, în primele două zile ale săptămânii au avut prima întâlnire cu conducerea universității, decanii și cadrele didactice, în campusul universitar.

În cea de-a doua zi, au fost  programate vizite la Consiliul Județean, unde au fost primiți cu căldură de președintele și vicepreședinții instituției, precum și de deputat Sergiu Bîlcea. Programul a continuat cu o vizită la Spitalul Județean Arad, iar la finalul zilei, studenții au vizitat stadionul „Francisc Neuman”.

În zilele care urmează, studenții se vor întâlni cu partenerii antreprenoriali și vor vizita Castelul Macea. Una din cele mai așteptate activități, programată pentru zilele următoare va fi un tur cu ghid al orașului nostru și vizita la Palatul Administrativ, unde vor fi primiți de primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Săptămâna se va încheia cu o petrecere tematică.

„Ne bucurăm că avem din nou ocazia să le dorim studenților noștri «Bun venit!», prin aceste activități. Le dorim un an plin de succese și putere de muncă”, precizează conducerea universității.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.