Așteptarea a luat sfârșit… Glasspandoor se deschide duminică în centrul Aradului

Așteptarea a luat sfârșit… Glasspandoor se deschide duminică în centrul Aradului

Duminica, 28 februarie, la ora 11, Glasspandoor isi deschide portile pentru toti clientii sai. Noua locatie se gaseste in centrul Aradului, pe Bulevardul Revolutiei, la numarul 64.

In ziua deschiderii clientii Glasspandoor vor beneficia de reduceri speciale la toate categoriile de produse dar si de reduceri substantiale pentru serviciul de montaj al produselor achizitionate.

Reamintim ca Glasspandoor ofera spre comercializare clientilor sai, produse de tamplarie pvc Kirchberger cu sticla termopan sau tripan, din stoc sau la comanda, produse de tamplarie din lemn stratificat si mdf marca NS Doors (Ucraina), site si rolete de calitate, gresie si faianta, dar si parchet laminat de la cunoscutul brand austriac Egger.

Deasemenea clientii sunt invitati sa beneficieze de reduceri si in celelalte puncte de lucru din localitatile: Zimandcuz, Beius, Oradea iar incepand din luna martie si in Cluj-Napoca.

Regulamentul campaniei de reduceri din ziua deschiderii se regaseste aici.

Va multumim, si va asteptam in ziua deschiderii cu cele mai calitative produse, la cele mai avantajoase preturi posibile!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.