ATAC FĂRĂ PRECEDENT la adresa Papei Francisc: „Statul Islamic vine după Tine!”

ATAC FĂRĂ PRECEDENT la adresa Papei Francisc: „Statul Islamic vine după Tine!”

Incredibil, dar adevărat! După ce a atacat numeroase personalități, un politician își îndreaptă acum criticile împotriva Papei Francisc.

Miliardarul Donald Trump (FOTO), care s-a înscris în cursa pentru președinția Statelor Unite, și-a ales o țintă nouă pentru a-și revărsa nemulțumiri legate de felul cum este perceput capitalismul. De această dată, atenția sa s-a îndreptat spre liderul Bisericii Catolice, Papa Francisc.

donald trump

Rugat, miercuri, într-o emisiune, să comenteze vizita de luna viitoare a Suveranului Pontif în Statele Unite, Donald Trump i-a adus în discuţie pe jihadiștii de la Statul Islamic. Deși era interesat în special de opinia lui Trump despre politizarea pozițiilor Papei, dar și despre cum vede acesta comentariile liderului spiritual împotriva capitalismului, jurnalistul a rămas surprins de răspunsul franc al invitatului său.

„ISIL vrea să te prindă”, a spus Trump, adresându-se Suveranului Pontif. „Să sperăm că acest capitalism va funcţiona. Este singurul lucru pe care îl avem acum. Este ceva grozav când funcţionează bine”, a declarat omul de afaceri.

Candidatul pentru nominalizarea republicană a mărturisit că se îndoieşte că Papa Francisc este într-adevăr împotriva capitalismului şi că nu Statele Unite reprezintă problema în această privinţă.

Trump a subliniat că America este o naţiune non-competitivă, care ar trebui să aibă o deschidere mai mare către un capitalism considerabil.

Foto: telemundo.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.