FOTO/ Surpriză DE SEZON pentru un român aflat ÎN CONCEDIU! Și-a găsit BOLIDUL cu roțile SCUFUNDATE ÎN ASFALT

FOTO/ Surpriză DE SEZON pentru un român aflat ÎN CONCEDIU! Și-a găsit BOLIDUL cu roțile SCUFUNDATE ÎN ASFALT

Un cetățean aflat în concediu pe litoralul românesc a avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută. Bărbatul și-a parcat mașina pe bulevardul Tudor Vladimirescu, din Eforie Nord, și a plecat să profite de vremea frumoasă de afară. Când s-a întors la mașină, el a rămas șocat după ce și-a găsit bolidul cu roțile „înotând” în asflat.

Bărbatul a sunat la 112, iar un polițist de la Rutieră s-a prezentat la fața locului pentru a constata… ce se poate întâmpla într-o țară în care se folosește doar asfalt de proastă calitate.

masina scufundata in asfalt

Imaginea a devenit virală pe reţelele de socializare.

Foto: rsvn.it

  1. Cunoscător al situaţiei 21 august, 2015, 1:44 pm

    De fapt, nu calitatea asfaltului era problema, ci o defecţiune la un element de legătură dintre două conducte de apă. La Eforie au fost înlocuite în totalitate conductele de apă şi canalizare, lucrare a regiei autonome judeţene de apă, executată de firme de specialitate. Apa a ţâşnit prin elementul de legătură imperfect şi, având o presiune foarte mare, a surpat o bucată din fundaţia şoselei (câţiva metri pătraţi, la suprafaţă). Problema a fost rezolvată de firma responsabilă în câteva ore. În general, jurnalismul dintr-o sursă, mai ales dacă sursa e o fotografie de pe reţelele de socializare, e contraindicat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.