ATAC la PREFECT! Iustin Cionca: „Dansează” după cum „cântă” PSD

ATAC la PREFECT! Iustin Cionca: „Dansează” după cum „cântă” PSD

Iustin Cionca, prim-vicepreședinte al PNL Arad, a declarat într-o conferință de presă că prefectul Cosmin Pribac nu-i reprezintă deloc pe cetățenii județului Arad, ci „dansează” după cum „cântă” PSD.

„Acțiunile în instanță ale prefectului, prin care a atacat hotărârile consiliilor locale de la Vladimirescu și Felnac, prin care au fost aleși viceprimari din partea PNL, în locul celor de la PSD, au fost eșecuri, adică le-a pierdut. Cu toate acestea, după trei luni de la alegerea viceprimarului de la Macea, domnul prefect recidivează, doar de dragul de a face jocul politic al PSD. Îl anunț pe domnul prefect că ieri, la Chișineu-Criș, a fost schimbat viceprimarul PSD cu unul al PNL, iar dacă vrea să atace această hotărâre a consiliului local poate s-o facă acum, nu să mai aștepte încă trei luni”, a spus, ironic, Iustin Cionca.

„În orice caz, domnul prefect nu trebuie să uite că, înainte să reprezinte Guvernul și pe Victor Ponta, trebuie să-i reprezinte pe cetățenii județului Arad. Nu cred că este normal ca acesta să nu respecte voința majorității consilierilor locali și să tot atace în instanță hotărârile acestora. Nu cred că prefectul știe mai bine decât cei din comunele respective cine trebuie sau cine nu trebuie să fie viceprimar. În același timp, consider că două sentințe defavorabile ar fi suficiente, dacă nu chiar un semnal de alarmă, să se oprească. Domnule prefect, ați pierdut două astfel de procese, este suficient! Nu-i normal ce faceți!”, a mai declarat Iustin Cionca.

  1. Pana una-alta prefectul este reprezentantul guvernului, care deocamdata este PSD. Cand a fost PDL la guvernare stim cum a fost.

    Raspunde
  2. iar Cionca danseaza dupa cum canta Falca

    Raspunde
  3. Cu cata nesimtire vorbeste acest functionar al Companiei de Apa,despre ce Consilii Locale vorbim,despre ce majoritati?,facute prin tradari si cumparate cu bani si contracte?,acesti oameni au tradat votul din 2012,tradatori vor fi si vor ramane o viata intreaga.

    Raspunde
  4. vorbesti usor cu salar de 75 milioane la apa canal

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.