UPDATE/ Atac SÂNGEROS urmat de SINUCIDERE în județul Arad

UPDATE/ Atac SÂNGEROS urmat de SINUCIDERE în județul Arad

O femeie din Sântana a fost înjunghiată de mai multe ori cu un cuțit și lovită în cap cu toporul, în propria casă, de un bărbat care ulterior comiterii faptei s-a sinucis aruncându-se în fața unui tren.

Agresiunea a avut loc aseară iar femeia, în vârstă de 59 de ani, a ajuns în stare gravă la spital. Aceasta a scăpat cu viață după intervenția vecinilor, alertați de strigăte.

La câteva ore de la comiterea faptei, agresorul, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit mort pe linia ferată.

Atacul asupra femeii s-ar fi consumat pe fond de răzbunare. Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 55 de ani fusese concediat de soțul femeii agresate.

UPDATE/ „În data de 07.08.2023, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, prev de art 224 alin 1 şi 2 din C pen şi tentativă la omor, prevăzută de art 32 alin 1 rap la art. 188 alin 1 din C pen, cu aplic art 38 alin 1 din C pen.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultă următoarea situaţie de fapt: În data de 07.08.2023, în jurul orei 09.00, făptuitorul M.G., în vârstă de 54 de ani, a pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea imobilului din oraşul Sântana, jud Arad, după care s-a îndreptat spre o anexă a locuinţei, situată în curte, unde se afla persoana vătămată N.H., în vârstă de 59 de ani. M.G. a pătruns în acea anexă şi a atacat-o pe persoana vătămată, aplicându-i mai multe lovituri cu un corp tăietor/înţepător, cauzându-i acesteia plăgi înjunghiate la nivelul toracelui, a capului şi a palmei de la mâna dreaptă.

Persoana vătămată N.H. a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Din cuprinsul raportului preliminar de examinare medico-legală emis de SJML Arad rezultă că persoana vătămată N.H. prezintă trei plăgi contuze craniene sângerânde, o plagă înjunghiată la baza hemitoracelui drept, o plagă înjunghiată la baza hemitoracelui stâng, o plagă tăiată la baza policelui drept (leziune de autoapărare), două echimoze violacei pe faţa dorsală a braţului drept şi două escoriaţii sub formă de placard pe antebraţul drept.

Leziunile traumatice descrise pot avea o vechime de câteva ore (ora prezentării la spital este 10.34, în data de 07.08.2023), au putut fi produse prin loviri multiple, repetate cu un corp dur, precum şi cu un corp înţepător-tăietor a cărui lamă putea avea lăţimea maximă de 2-2,5 cm şi o lungime de minim 5 cm, necesită 30-35 zile de îngrijiri medicale şi au pus viaţa persoanei vătămate în primejdie.

După săvârşirea faptelor, numitul M.G. a părăsit locuinţa persoanei vătămate, existând informaţii că se ascunde pe raza oraşului Sântana. În urma investigaţiilor efectuate de organele de cercetare penală, cadavrul lui M.G. a fost descoperit, în jurul orei 17.00, pe linia ferată, în apropierea Gării CFR din oraşul Sântana. Din primele cercetări a rezultat că decesul lui M.G. a intervenit după ce a fost lovit de tren. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele.”, precizează Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.