„Atelierul de antreprenoriat” a început la UAV

„Atelierul de antreprenoriat” a început la UAV

Școala de Vară-Atelierul de antreprenoriat a fost lansată marți, 6 iunie la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. Evenimentul organizat de Asociația „Edu4Future” și UAV prin Facultatea de Științe Economic se va derula cu susținerea Consiliului Județean Arad prin Centrul Cultural Județean Arad.

Un concurs de idei de afaceri, ateliere de lucru cu antreprenori de succes sunt doar câteva dintre activitățile adresate studenților implicați în proiect.

Sunt așteptați peste 40 tineri studenți și masteranzi de la programele de licență ale Facultății de Științe Economice care să beneficieze de rezultatele directe ale proiectului.

„Invităm studenții, tinerii  să se alăture școlii de vară. Implicarea lor le va aduce nu doar posibilitatea câștigării unor premii ci și foarte multe informații, sfaturi de la antreprenorii care au reușit pe piață. Universitatea noastră va sprijini întotdeauna acele idei care îi aduc laolaltă pe studenți și pe oamenii de afaceri, care face conexiunea dintre mediul economic și cel academic, care creează oportunități de carieră tinerilor”, a punctat rectorul UAV, Ramona Lile, la deschiderea Școlii de Vară-Atelierul de antreprenoriat.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.