Continuă seria prezentărilor membrelor Forumului Prieteniei și Colaborării Româno-Chineze

Continuă seria prezentărilor membrelor Forumului Prieteniei și Colaborării Româno-Chineze

Seria prezentărilor membrelor Forumului Prieteniei și Colaborării Româno-Chineze Arad continuă cu vicepreședinta Ana Maria Dragoș.

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate miercuri, prof. univ. dr. Lizica Mihuţ, preşedinta Forumului Prieteniei şi Colaborării Româno-Chineze, a vorbit despre parcursul profesional al Anei Maria Dragoș, de la recuziter, sufleur, la actriţă și mai apoi la manager cultural, aceasta conducând nouă ani Centrul Cultural Judeţean Arad „M-a impresionat în mod special că a îmbinat întotdeauna arta cu managementul”, precizează prof. univ. dr. Lizica Mihuţ.

Absolventă a Școlii Genrale nr.19, actualmente Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”, Liceul Tehnologic de Construcții și Protecția Mediului-Arad, urmând mai apoi Facultatea de Teatru și Televiziune, Secția Actorie, din cadrul Universității „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca, Facultatea de Științe Juridice, din cadrul Universității „Vasile Goldiș” din Arad și un master de management în afaceri, comerț si turism la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad.

„Primul loc de muncă a fost la Teatrul Clasic «Ioan Slavici» Arad, ca: recuziter, sufleur, regizor tehnic și actriță. Apoi am intrat in lumea afacerilor, înființându-mi prima societate  la 26 de ani, având activitate neîntreruptă în domeniul privat timp de 20 de ani, în diverse domenii: comerț  cu piese auto, selectare si plasare forță de muncă în străinătate, administrare societăți și consultanță, cursuri de noțiuni fundamentale de igienă și construcții. Ceea ce nu m-a împiedicat ca în anul 2007 să devin manager al Centrului Cultural Județean Arad pentru o perioadă de 9 ani. Inițiativa doamnei prof.univ. dr.Lizica Mihuț de a înființa Asociația CON BRIO mi-a adus o mare bucurie și iată că azi, în calitate de președinte, sunt împreună cu membrele asociației, care, fiecare în parte, are capacitatea și responsabilitatea de a reprezenta o profesie, iar activitatea intensă, în diverse domenii, a Forumului Colaborării și Prieteniei Româno-Chineze îmi aduce imensa satisfacție de a fi prezentă în calitate de vicepreședinte la evenimentele internaționale organizate in ultimii 8 ani. În tot ceea ce am facut am căutat bucuria și niciodată nu mi-a fost teamă de schimbare, dimpotrivă. Am muncit cu plăcere, am încercat să ies din zona de confort, să mă autodepășesc, să ajung la potențialul meu maxim. M-am străduit să trăiesc frumos și să nu fac rău nimănui. Darurile sunt împărțite și Dumnezeu a dat cel puțin un talent fiecăruia. Să-i înmulțim cu înțelepciune, dragoste și recunoștință!”, declară Ana Maria Dragoș.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.