ATENȚIE! Când și unde se aruncă brazii de Crăciun

ATENȚIE! Când și unde se aruncă brazii de Crăciun

Primăria Municipiului Arad a anunțat că dă startul campaniei de colectare a brazilor de Crăciun, rămași după sărbători.

Astfel, în colaborare cu operatorul de salubritate RETIM SA și societatea Gospodărirea Comunală, Primăria Arad demarează acțiunile de colectare a brazilor, pentru a evita depozitarea necontrolată a acestora pe domeniul public.

Potrivit Municipalității, în zona blocurilor, arădenii sunt rugați să depoziteze brazii lângă platformele gospodărești de unde vor fi colectați de Gospodărirea Comunală în fiecare zi de marți și joi. 

În cartierele de case, brazii vor fi scoși și depozitați lângă tomberonul maro în ziua de colectare a deșeurilor biodegradabile, de unde vor fi ridicați de operatorul de salubritate.

Cu sprijinul personalului Direcției Edilitare, al RETIM și al Gospodăririi Comunale vor fi identificate toate locațiile unde sunt depozitați brazi.

La rândul lor, cetățenii vor putea să indice locațiile unde sunt depozitați brazi la Telefonul Cetățeanului (0257.984) sau printr-un mesaj pe pagina de facebook a Primăriei Arad (https://www.facebook.com/primariamunicipiului.arad) iar operatorii de salubritate vor interveni în cel mai scurt timp posibil.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.