ATENȚIE! Circulație RESTRICȚIONATĂ într-o intersecție din Arad

ATENȚIE! Circulație RESTRICȚIONATĂ într-o intersecție din Arad

Compania de Apă Arad SA a anunțat că într-o intersecție din Arad circulația rutieră va fi restricționată și este chiar închisă pe o stradă, din cauza lucrărilor care se execută la rețeaua de apă.

Astfel, Comisia de Sistematizare a Circulaţiei a avizat favorabil solicitarea de executare a lucrărilor în intersecţia Căii Radnei cu străzile Bârzava şi Severin până în data de 24 mai 2021.

„În această perioadă se intervine la căminul din intersecţia C. Radnei cu strada Severin, care este închisă. Următoarea etapă prevede redeschiderea circulaţiei pe strada Severin şi devierea parţială a circulaţiei în intersecţia C. Radnei cu strada Bârzava, în zona căminului de vane, până în data de 24.05.2021”, anunță Compania de Apă.

Potrivit anunțului, programul de lucru este de luni până vineri în intervalul orar 8 – 18 iar sâmbăta în intervalul orar 8 – 14, cu restricţionarea accesului pe o bandă a sensului de mers şi devierea traficului rutier semnalizată corespunzător, pe benzi succesive, până la finalizarea tronsonului, redând traficului zonele deja reabilitate.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.