ATENŢIE! Maşinile abandonate pe domeniul public vor fi ridicate şi vândute de autorităţi

ATENŢIE! Maşinile abandonate pe domeniul public vor fi ridicate şi vândute de autorităţi

Poliția Locală Arad a demarat o amplă acțiune de identificare a autoturismelor abandonate pe domeniul public al municipiului Arad.

Până zilele trecute fuseseră identificate 34 de mașini fără stăpân, aceasta însemnând că respectivele vehicule nu au numere de înmatriculare. Polițiștii locali îi sfătuiesc pe eventualii proprietari ai acestora – abandonate de luni bune sau chiar ani, în unele situații, pe domeniul public al municipiului – să ia măsuri urgente în privința ridicării lor în decurs de circa 20 de zile, în caz contrar urmând ca autovehiculele să fie ridicate și depozitate într-un spațiu administrat de SC Recons SA, pentru a fi ulterior valorificate.

De asemenea, mașinile abandonate – acestea având numere de înmatriculare, dar fiind și ele părăsite pe domeniul public de o bună bucată de vreme – vor fi identificate iar ulterior se va lua legătura cu proprietarii lor, urmând ca aceștia să decidă în ceea ce le privește. Până la ora actuală s-a luat legătura cu 70 de proprietari de astfel de mașini, care și-au luat angajamentul că în cel mai scurt timp își vor muta vehiculele în curțile proprii sau vor lua o decizie în privința lor, care să nu afecteze însă domeniul public. Alți 172 de proprietari ai unor mașini abandonate pe raza municipiului urmează să fie somați ca în termen de cinci zile de la data primirii somației să ia măsura ridicării autoturismelor din locurile unde au fost uitate de luni sau chiar ani de zile.

„Toți arădenii care își amintesc, cu aceasă ocazie, că ar putea avea mașini abandonate pe raza municipiului, sunt invitați să consulte site-ul Poliției Locale Arad, www.politialocalaarad.ro, pentru a-și identifica propriul vehicul și a lua o decizie în ce-l privește. Acțiunea noastră este imperios necesară, locurile de parcare de pe raza orașului fiind limitate, numărul mașinilor aflate în situațiile descrise mai sus nefăcând decât să îngreuneze o situație deja destul de dificilă”, a declarat Viorica Graur, directorul general al Poliției Locale Arad.

CENTRALIZATOR AL AUTOVEHICULELOR ABANDONATE 1

CENTRALIZATOR AL AUTOVEHICULELOR FARA STAPAN 1

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.