ATENŢIE! Se modifică temporar circulaţia rutieră în centrul Aradului

ATENŢIE! Se modifică temporar circulaţia rutieră în centrul Aradului

În toată perioada desfășurării evenimentului „Zilele Aradului”, circulaţia rutieră pe străzile din centrul municipiului va suferi modificări menite să ducă la fluidizarea traficului.

Astfel, potrivit Poliţiei Locale, începând cu data de vineri, 15 august, se deschide traficul auto pe strada A. D. Xenopol și Bulevardul Decebal, până la data de 25 august, inclusiv. După această dată, traficul pe aceste artere va fi interzis din nou, pentru continuarea lucrărilor edilitar-gospodărești care se desfășoară de câteva săptămâni.

În aceeaşi perioadă, se va schimba și sensul de mers pe strada Unirii, participanții la trafic urmând să circule dinspre Teatrul de Stat Arad spre Bulevardul Decebal, cu „obligatoriu la dreapta”, spre Bulevardul Nicolae Bălcescu, respectiv Piața Romană.

În perioada menționată anterior se va interzice accesul auto al mașinilor pe „breteaua” auto din spatele Teatrului de Stat și în Piața Avram Iancu, pe sensul de mers spre Piața Romană.

Poliția Locală face apel la participanții la trafic „să înțeleagă efortul municipalității de a proceda în așa fel încât evenimenul «Zilele Aradului» să se desfășoare în modul cel mai plăcut cu putință, fără a impieta asupra bunului mers al traficului pe șoselele din centrul municipiului”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.