Atenție șoferi: Alunecare de teren pe DN7. Trafic BLOCAT, în județul Arad

Atenție șoferi: Alunecare de teren pe DN7. Trafic BLOCAT, în județul Arad

Traficul este blocat pe DN7, în județul Arad, în apropierea localitpății Toc.

Reprezentanții Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara au anunțat că circulația este oprită pe DN 7, în județul Arad, în apropiere de localitatea Toc. Drumarii intervin pentru a elibera carosabilul de pământul care a căzut de pe versant. Se estimează reluarea traficului până la ora 18.

„Având în vedere alunecarea de teren de pe DN 7 din zona localității Toc, comuna Săvârșin vă informăm că intervenția echipajelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad atât cele medicale cât și cele alocate altor tipuri de risc nu este afectată. Garda nr. 2 de intervenție Birchiș va intervenți până la limita unde drumul este închis, la fel și Garda nr.1 Bârzava. Echipajele medicale care preiau pacienți din zona Toc vor face deplasarea spre spitale pe drumul județean de la sud de Mureș, Toc – Săvârșin – Birchiș – Bata – Ususău – Lipova”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Și Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este întrerupt pe DN 7, între localitățile Toc și Săvârșin, la km 450+600. Se mai precizează că în urma incidentului nu au fost înregistrate victime și nici pagube materiale.

Foto: ISU Arad/DRDP Timișoara

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.