TÂLHĂRIE în amiaza mare, în Arad! Ce a pățit un bărbat care se întorcea de la cumpărături

TÂLHĂRIE în amiaza mare, în Arad! Ce a pățit un bărbat care se întorcea de la cumpărături

Polițiștii Secției 1 de Poliție Urbană Vlaicu au reținut, pentru 24 de ore, trei persoane acuzate de tâlhărie.

Potrivit polițiștilor, vineri, 5 februarie 2021, în jurul orei 12,45, au fost sesizați de un bărbat de 76 de ani, din Arad, că „în timp ce se întorcea de la cumpărături, în jurul orei 11,20, un bărbat necunoscut a intrat în scara unui bloc de pe strada Predeal, iar în fața apartamentului său l-a lovit, i-a sustras borseta, după care a fugit”.

Oamenii legii au reacționat prompt: În baza semnalmentelor furnizate și a informațiilor deținute au fost trimise rapid pe teren efective sporite de poliție. La scurt timp, pe Calea Aurel Vlaicu, în dreptul unui fast-food, polițiștii au depistat trei persoane care corespundeau semnalmentelor. Este vorba de un bărbat de 18 ani, din județul Mureș și două femei, de 17 și 30 de ani, din Arad, având asupra lor bunurile persoanei vătămate. Potrivit primelor informații obținute, a reieșit că una dintre femei l-a însoțit pe tânărul agresor în scara blocului iar cealaltă a așteptat afară.

Cei trei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.