UPDATE: Coborârea de pe autostradă, BLOCATĂ din cauza unui ACCIDENT (FOTO)

UPDATE: Coborârea de pe autostradă, BLOCATĂ din cauza unui ACCIDENT (FOTO)

Un accident s-a produs în această dimineață, la primele ore.

Evenimentul rutier a avut loc la coborârea de pe autostrada A1, pe bucata A11, spre Zona Industrială Vest. Potrivit primelor informații, un TIR a ieșit în decor.

Șoferii care vin dispre Nădlac, pe A1 Arad – Pecica și vor sa coboare în zona respectivă, sunt întorși de poliție pe contrasens și încadrați înapoi spre Pecica, deci este recomandat să aleagă drumul național.

UPDATE

Potrivit IPJ Arad, în această dimineață, în jurul orei 05:00, un bărbat de 24 de ani, din județul Dâmbovița a condus un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă pe autostrada A11, din direcția Arad către ieșirea zona industrială vest.

Conducatorul auto nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă semnalizată corespunzator, pierzând controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu parapetul lateral, ieșind apoi în decor.

În urma producerii evenimentului rutier nu au rezultat victime. Traficul în zonă va fi blocat până la ora 14,00, fiind îndepărtat autotrenul de pe carosabil.

UPDATE 2: Traficul s-a reluat pe autostradă.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.