Mai multe articole din rubrica "" ↑

Senatorul Ioan Cristina: Cabinetul Orban a demonstrat că se poate guverna şi în interesul cetăţenilor

Senatorul Ioan Cristina: Cabinetul Orban a demonstrat că se poate guverna şi în interesul cetăţenilor

Senatorul Ioan Cristina a făcut o scurtă trecere în revistă a primei luni de guvernare liberală.

„Guvernul Orban a preluat, în 4 noiembrie, guvernarea unei țări aflate în derivă, înglodată în datorii, cu instituțiile statului la cote minime de încredere din partea cetăţenilor. În numai o lună de zile, Executivul a fost restructurat, ajungând acum să aibă 16 ministere, față de cele 24 ale guvernului Dăncilă. Era absolut necesar să facem acest lucru deoarece discutăm despre mii de posturi create de PSD pentru acoliții săi, care erau plătiți din banii noștri, ai tuturor”, a spus senatorul Ioan Cristina.

Tot în prima lună de guvernare liberală, aminteşte parlamentarul arădean, a fost desecretizat dosarul protestelor din 10 August, a fost abrogat recursul compensatoriu şi au fost eliminate supraaccizele pe carburanți

„În toată această perioadă s-a urmărit o majorare sustenabilă a salariului minim şi s-au alocat fondurile necesare pentru plata pensiilor, alocațiilor și indemnizațiilor materne și medicale. Este un bilanț scurt, care arată că se poate guverna în interesul cetățeanului. Iar acesta este doar începutul, unul dătător de speranţe pentru români”, a concluzionat Ioan Cristina.

Loading...
  1. Tot eu, cel ce știe. 12 decembrie, 2019, 9:58 pm

    Ar fi bine ca acest băiat săse abțină de la a spune prostii. Despre ce interes al cetățenilor? Din două vorbe spuse de imitația aia de la finanțe, românii cumpără mai scump moneda europeană. Iar acciza de la combustibil vom vedea dacă va produce vreun efect. Și cu dosarul din 10 august ne dăm grămadă cu toții să arătăm cât suntem de proști; am văzut la telvizor și deci nu există secrete. O încercare de lovitură anarhică la guvern susținută de individul de la Cotroceni. Exact, ăla susținut de PDL. Că pe noi nu ne poate fraieri nimeni.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.