Atenție șoferi! Mașinile parcate după ora 18 pe Bulevardul Revoluției vor fi relocate

Atenție șoferi! Mașinile parcate după ora 18 pe Bulevardul Revoluției vor fi relocate

Mașinile parcate după ora 18 pe Bulevardul Revluției vor fi relocate, măsura este una temporară și a fost luată în vederea spălării carosabilului și a trotuarelor,

Primăria Municipiului Arad anunță o amplă acțiune de spălare a întregii suprafețe a străzilor și trotuarelor, această acțiune incluzând și igienizarea elementelor sistemelor de semaforizare și de siguranță rutieră (indicatoare, stâlpi, stâlpișori pentru delimitare parcare etc.).

Printre activități se numără: curățarea manuală a rigolelor, măturarea manuală și mecanizată a carosabilului și a trotuarelor, precum și spălarea mecanizată și manuală (din furtun) a întregii suprafețe a trotuarelor și carosabilului.

„Menționăm că această acțiune se desfășoară separat de activitățile specifice de salubrizare stradală și întreținere a curățeniei (golire coșuri de deșeuri stradale, măturat stradal, colectare ambalaje/deșeuri stradale depozitate pe străzi etc.), activități care se desfășoară zilnic, conform programului. Activitatea se va desfășura pe principala arteră de circulație, respectiv pe B-dul Revoluției, artera Podgoria-Teatru – retur, pe o perioadă de două zile consecutive (09-10 August 2022), după cum urmează:

ZIUA II

Miercuri, 10 August 2022:

De asemenea, în data de 10.08.2022 (Miercuri) între orele 1800 – 500, vă rugămnu parcați (auto)vehicule pe toată lungimea B-dului Revoluției, sensul de mers Teatru-Podgoria (B-dul Revoluției partea stângă).

În acest sens, autovehiculele de pe sensul de mers dinspre Teatru înspre Podgoria vor fi parcate pe sensul opus sau în parcarea Mediana B-dul Revoluției.

Vă informăm că, în cazul în care nu vă conformați solicitării de eliberare a domeniului public de (auto)vehicule parcate, se va dispuneridicarea și relocarea acestora în cel mai apropiat loc disponibil, în vederea desfășurării optime și în condiții de siguranță a activităților de spălare stradală.

În cazul unor condiții meteo nefavorabile, activitatea de spălare a Bulevardului Revoluției se va decala/amâna cu o zi.

Vă mulțumimpentru sprijinirea efortului nostru de menţinere a curăţeniei, prin respectarea regulilor minime pentru atingerea acestui obiectiv, și ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat de utilajele folosite la acțiunea de spălare stradală”, precizează reprezentanții Primăriei Arad.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.