ATENȚIE, șoferi! NU vă lăsați mașina în această PARCARE din centrul muncipiului (FOTO)

ATENȚIE, șoferi! NU vă lăsați mașina în această PARCARE din centrul muncipiului (FOTO)

Municipalitatea le reamintește șoferilor să nu își lase autoturismele în parcarea de pe strada Aviator Georgescu. Mai multe mașini au fost ridicate.

În cadrul măsurilor adoptate de Primăria Municipiului Arad în scopul eficientizării locurilor de parcare în zona din proximitatea Palatului Administrativ, Direcția Generală Poliția Locală Arad a procedat la eliberarea parcării de pe str. Aviator Georgescu de autovehiculele ce nu aparțin PMA.

În zona respectivă, pe aleea de pe drumul de acces se găsește un indicator „oprirea interzisă”, cu adiționalul ”cu excepția autovehiculelor Primăriei Arad”. La intrarea în parcarea împrejmuită de pe strada Aviator Georgescu se amplasează un indicator identic, având același panou adițional, informează DGPLA.

Măsura permite relocarea mașinilor administrației locale pe strada menționată, eliberând perimetrul Palatului Administrativ de prezența propriilor autovehicule.

Polițiștii locali vor continua verificările în zonă pentru a asigura atât respectarea normelor legale privind circulația și parcarea pe drumurile publice în municipiul Arad cât și utilizarea exclusiv de către administrație a parcării de pe str. Aviator Georgescu.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.