Atenție șoferi! Restricții de circulație în municipiu

Atenție șoferi! Restricții de circulație în municipiu

Primăria Arad anunță restricții de circulație în mai multe zone din municipiul Arad.

Astfel, în intervalul 20 martie, ora 8 și 24 martie, ora 8, circulația va fi restricționată la intersecția străzii Ștefan cel Mare, cu străzile Adam Müller-Guttenbrunn și Stan Dragu. Restricția a fost avizată favorabil de către Comisia de Sistematizare a Circulației în vederea executării lucrărilor de reparații în zona liniilor de tramvai.

Tot începând cu data de 20 martie sunt instituite o serie de restricții în zona Piața Catedralei pentru executarea lucrărilor la proiectul „Regenerare urbană zona Piața Catedralei din Municipiul Arad”.

Comisia de sistematizare a circulației a avizat favorabil închiderea circulației rutiere astfel:

  • pe strada P-ța Catedralei, tronsonul cuprins între strada Academia Teologică (de la colțul fostei hale) până la intersecția cu strada Vasile Goldiș;
  • pe strada P-ța Catedralei, tronsonul cuprins între străzile Ecaterina Teodoroiu și I. R. Șirianu;
  • pe strada P-ța Catedralei, tronsonul cuprins între străzile E. Gojdu și I. R. Șirianu.

Conform autorizației de construire eliberată de Primăria Municipiului Arad, lucrările de regenerare urbană a zonei Piața Catedralei se vor întinde până la data de 21 noiembrie 2023, interval în care vor fi instituite noi restricții de circulație în zonă și vor fi ridicate altele, în funcție de etapa în care se va afla investiția.  

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.