ATENȚIE, șoferi! RESTRICȚII de circulație pe autostrada A1

ATENȚIE, șoferi! RESTRICȚII de circulație pe autostrada A1

Centrul Infrotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, 26 noiembrie, au loc lucrări de reparații la partea carosabilă pe autostrada A1 București-Pitești și pe autostrada A1 Deva-Nădlac.

Circulația rutieră este restricționată pe următoarele tronsoane kilometrice:

– A1 București-Pitești, km. 87+450 de metri, sensul de mers către Pitești, pe raza localității Căteasca, jud. Argeș, au loc lucrări de înlocuire a parapetului metalic.Astfel, în intervalul 12:00 – 16:00, va fi restricționată a doua bandă;

– A1 Deva-Nădlac, km. 472+200 de metri, în zona localității Remedia, jud.Timiș, se efectuează lucrări de înlocuire a parapetului median deteriorat, motiv pentru care a doua bandă este restricționată până la ora 14:00;

– A1 Deva-Nădlac, km.561, sensul către Nădlac, în zona localității Pecica, jud. Arad, au loc lucrări de mentenanță, astfel că se aplică restricție de circulație pe a doua bandă, până la ora 13:00.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulație.

Foto: arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.