ATENŢIE, şoferi! Restricţii de circulaţie pe DN7. Cinci zile de lucrări

ATENŢIE, şoferi! Restricţii de circulaţie pe DN7. Cinci zile de lucrări

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara informează că începând de joi, 13 septembrie 2018, pe DN7 se vor efectua lucrări de reparații pe suprafețe întinse, în comuna Vladimirescu.

„Pentru a nu îngreuna circulația în orele de vârf, lucrările vor începe după ora 8,30, oră după care traficul este mai scăzut decât în prima parte a zilei. În funcție de condițiile meteo, lucrările și, implicit, restricțiile de circulație, vor dura circa cinci zile, inclusiv la finele săptămânii în curs. Echipele antreprenorului vor executa lucrări numai pe timpul zilei, cât permite lumina naturală. Ne cerem iertare pentru disconfortul creat și vă asigurăm că împreună cu antreprenorul contractat pentru execuția lucrărilor la partea carosabilă depunem toate eforturile pentru a executa lucrări de calitate, în cel mai scurt timp posibil”, a precizat Cristian Ispravnic, directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara.

De remarcat, că informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi aflate în administrarea D.R.D.P. Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620 sau accesând pagina de internet www.drdptm.ro.

Foto: Arhiva (rol ilustrativ)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.